Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ne Okuyorum

Tepki Skoru
1
Fısıltı _ Becca FITZPATRICK ... Anlatımı basit fakat sürükleyici .kesinlikle okunması gereken bir kitap değil .
Gözlemler _ Jane HARRIS ... bu kitabı okuyacağıma keşke başka kitap okusaydım diyorum . Harcadığım zamana yazık :(

Tepki Skoru
1
saftirik greg'in günlüğü - JEFF GINNEY
aslında pek 25 yaşa uygun değil:)) Ama ilköğretim 4.ve 5.sınıf öğrencileri için çok şeker bir kitap ayrıca seri halinde.

Tepki Skoru
0
Mürvet SARIYILDIZ'DAN İki camii arasında aşk kitabı. harika. Mimar Sinan İle Kanuni SUltan SÜleyman Hanın Kızı Mihrimah Sultan arasında geçen ve Üstat Mimar Sinanın aşkı uğruna neler yapabildiğini,aşkını ilmek ilmek duvarlara ördüğünü anlatan çok akıcı ve srükleyici. herkese tavsiye ederim..

Tepki Skoru
1
Mürvet SARIYILDIZ'DAN İki camii arasında aşk kitabı. harika. Mimar Sinan İle Kanuni SUltan SÜleyman Hanın Kızı Mihrimah Sultan arasında geçen ve Üstat Mimar Sinanın aşkı uğruna neler yapabildiğini,aşkını ilmek ilmek duvarlara ördüğünü anlatan çok akıcı ve srükleyici. herkese tavsiye ederim..
Okunacaklar Listesine ekledim hocam :)

Bende şuan _AHMET ŞERİF İZGÖREN - Şu Hortumlu Dünyada Fil Yalnız Bir Hayvandır _ Okuyorum .

Tepki Skoru
0
en çok okunulan kitaplar arasında ilk 10da o kitap merak etmeye başladım şimdi iyice :)

ben de elif şafak-iskender kitabını bitrmk üzereyim. aşk kitabından sonra yavan kalmış bence.

Tepki Skoru
0
Agatha christie'nin tüm kitapları, pandora, dolmen tasların sırrı, aclık oyunlarının serisi bunlar begendiklerim ve önereceklerim arasında.

Tepki Skoru
0
Aşkın gözyaşları Hz. Mevlana ve Şems-i Tebrizi'nin birlerini nasıl bulduklarını kendi dillerinden anlatıyor.Edebi yönü çok hoş,akıcı tavsiye ederim.Yazarı Sinan Yağmur

Tepki Skoru
0
KHALED HOSSENINI bin muhteşem güneş tavsiye ediyorum :)) zülfi livaneli serenad

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
ÇOCUKLARLA DOĞRU İLETİŞİM. PROF. DR. SABİHA PAKTUNA KESKİN 'İN KİTABI

Aile ve çocuk arasında köprü oluşturmayı amaçlayan Çocuklarla Doğru İletişim kitabı, çocuğun davranış dilini aileye tercüme ediyor, çocuğun anlaşılmasını kolaylaştırırken yanlış anlaşılmasının önüne geçmeye çalışıyor. Aile-çocuk ilişkisinde yılların heba edilmesini önlemeyi misyon edinen kitap, yetişkin davranışlarına da ayna tutmayı ihmal etmiyor.

ÇÖP ÇOCUK PROF. DR. SABİHA PAKTUNA KESKİN

Çöp çocuk, gelişme aşamalarını zamanında kazanan çocukların çizgileri ile, bu aşamaları kazanmakta gecikenler ya da yeterince kazanamayan çocukların çizgilerini karşılaştırıyor. Bu karşılaştırma ile, çocuk gelişmesindeki örsülenmeleri farkedebilmeyi, bunu erken yapabilmeyi amaçlıyor. Asla, sadece resimlerine bakarak çocuklara bir teşhis koymayı değil, varsa bir teşhisi doğrulamanın yollarını arıyor. Kısaca, Çöp Çocuk, çocukları daha iyi anlayabilmek için resim gibi eski bir iletişim yolunun kapılarını bir başka bakış açısından aralamayı amaçlıyor.

Tepki Skoru
0
yazın elmesiyle birlikte kitaplara daha çok vakit ayırabiliyorum. şuan elimde su üstüne yazı yazmak muhyiddin şekurun kitabı var şiddetle tavsiye edilir ilgililere

Tepki Skoru
0
okudugum her kitabı büyük bi merak ve heyecanla okurum ama ıncarceron gercekten müthiş bir kitap. katılıyorum Neslihan hocam bir solukta okudum bende :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle