İçeriğe geç

145.259 öğretmen ve veli

Okul Öncesi Forum

SERBEST KÜRSÜ

Ne dinliyoruz arkadaşlar :)

cypress şunu yazdı:
hey gidi eskiden hep rock dinlerdim..şimdi çocuk sesinden beynim dolduğu için rock müzik dinlemek eziyet oluyo benim için🙂)artık gürültüsüz yumuşak müzikler tercih ediyorum..sınıfta çocuklara vivaldi 4 mevsim açıyorum..gözlerimizi kapatıp dinliyoruz..onlar da dinleniyor ben de:🙂)
bende selvi hocam metal müzik çok dinlerdim ama şimdi nerdeeeeeee müzik bile dinlemiyorum artık sadece çocuk şarkılar 🙂 şimdi ki güncel yeni şarkıları bile bilmem 🙂)))
vazgeçilmezim...emre aydın..ve alıştım susmaya (((;
gökhan türkmen...sar beni başkasına yasakla (((; ses mükemmel,söz mükemmel..ben sustm o konşyr (((;
candan erçetin-bahar🙂)
bahar geldiğinde mi ben böyle olurum
yoksa böyle olduğumda mı gelir bahar
ayrıca bunun seninle ne ilgisi var
tabiki ben böyle olduğum için bahar
çünkü sana değdiğinden beri ellerim
bütün kış dallarımda tomucuklar var🙂)
özgür akkuş-gökhan türkmen,kayıp şehir...tarafmdn herkese tavsiye edilir ((((;
Sagopa Kajmer _yaşlı planet

İnecek var durdurun dünyayı.... .
Melike Demirağ'dan ARKADAŞ ve Hümeyradan "Sessiz Gemi. Buaralar bunlar hitim 🙂
Serkan hocam cidden güzelmiş sesiniz yorumunuz. Tebrikler..
amatör olarak seslendirdiğim bir parça paylaşmak istedim video oluşturamadığımdan zip dosyasına attım bakalım beğenecek misiniz ?

🙂🙂🙂.
neşe karaböceğin daha güzel söyledğni düşnsemde..mustafa ceceli..yağmur ağlıyor...
Düş Sokağı Sakinleri-İstanbul Akşamları
Nihal EROĞLU şunu yazdı:
amatör olarak seslendirdiğim bir parça paylaşmak istedim video oluşturamadığımdan zip dosyasına attım bakalım beğenecek misiniz ?

🙂🙂🙂.
nihalcim kuzum ne yaptın sen böyle ya harika bunlar düeti kiminle yaptın bence biz bu işlere de el atmalıyız 🙂)))))

Bu konuya yanıt yazmak için giriş yapman gerekiyor.