Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Nasıl bir sarkı bulmam gerektiğini bilmiyorum

Tepki Skoru
0
su yıl sonu gösterisi ilk defa yapacagım tek basımayım birazcık bişiler biliyorum ama kusurlu bir ilde olanakları mukemmel bir okulda olunca pek tabi ürküyorum en önemli iş sarkıyı bulmak diye düşünüyorum ve nasıl bir sarkı bulmam gerektiğini bilmiyorum  :phzuihf: sözün özü her türlü yardıma acıgım sarkılar rondlar siz bilirsiniz

Tepki Skoru
0
'halay başı çek çek 'isimli bir çocuk şarkısı var o şarkıda bir oyun hazırlayabilirsin.biz geçen sene o şarkıyla bir oyun hazırlamıştık.ellerine mendillerde vermiştik kıyafet olarak kızlara kırmızı etek beyaz badi erkeklere beyaz pantolon kırmızı etek diktirmiştik.çok güzel olmuştu.sadece bir fikir kolay gelsin..:)

Tepki Skoru
0
bir arkadaşım çocuklara zeybek oynatmıştı. süperdi gerçekten hala gülüyorum:)

Tepki Skoru
0
sule54' Alıntı:
'halay başı çek çek 'isimli bir çocuk şarkısı var o şarkıda bir oyun hazırlayabilirsin.biz geçen sene o şarkıyla bir oyun hazırlamıştık.ellerine mendillerde vermiştik kıyafet olarak kızlara kırmızı etek beyaz badi erkeklere beyaz pantolon kırmızı etek diktirmiştik.çok güzel olmuştu.sadece bir fikir kolay gelsin..:)
ben sizin önerdiğiniz gösteriyi yapmak istiyorum.ben köy okulunda u sta öğreticiyim.imkanlar sınırlı.sizin yazdığız şarkıyı nerden bulabilirim.lütfen bana yardımcı olun?

Tepki Skoru
0
bende gecen sene erkek öğrencilerime zeybek oynattım çok hoş görünüyorlardı.kızlarada yunanistanın erovizyon birincisi parcasını hazırladım ponponlarla tavsiye ederim.

Tepki Skoru
0
arkadaşım bende köyde çalışıyorum sana tavsiyem barışmanço nun arkadaşım eşek şarkısını çocukları iki eşli halinde kız ve erkek olarak seç o şarkıda dans etsinler kıyafetide ben gri rente eşofman takımı aldırttım şapkalarını da gri renkli fon kartonundan ben yapıyorum yanlarda iki adet uzun kulaklı şapka bu kadar basit.ayrıca yöernin folklor müziği eşliğinde basit hareketlerle folklor yaparsın

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle