Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Nasıl ama...

Tepki Skoru
0
bu kartı geçen sene (ışık çocuk evi kemer)yılsonu gösterisi için hazırlamıştım...nasıl ama

Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın?

Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın Resmi büyütm

Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın:362jf:ek ve oy vermek için üstüne tıklayın

Tepki Skoru
0
oldukça orjinal bi çalışma olmuşş..

Tepki Skoru
0
çok hoş ve yaratıcı bir çalışma olmuş teşekkürler

Tepki Skoru
0
aslında eldede hazırlanabiliyor..bu baskı..bende elde hazırlanmışıda var..fakat 2 ayrı kağıdı birbirine tutturacak o küçük kıskaç zor bulunuyor.davetiyecilere başvurabilirsiniz bunun için..şık bir davetiye..(bu arada o kıskacıda sadece davetiyeciler takıyor:)davetiye fikrini ortaya attığımda okul basılsın dedi.elde zaman alıyor ve zahmetli...ama istenirse yapılabiliyor...:)

Tepki Skoru
0
çalişma çok Güzel Ben Kendim Hazirlamayi Düşünüyorum Elde Yapilmişini Da Var Demiştin Gönderebilir Misin Zahmet Olmazsa Tekrar Teşekkürler

Tepki Skoru
0
çok güzel olmuş arkadaşım ellerine emeğine sağlık....

Tepki Skoru
0
harika orjinal süper daha ne denir ki ama lütfen elde yapılma örneğini de yollar mısnız?

Tepki Skoru
0
benim arkadaşımın düğün davetiyesi de böyleydi çok güzel olmuş ama çocuklarla beraber elde hazırlananlar daha değerli olur diye düşünüyorum

Tepki Skoru
0
GerÇekten SÜper Bİr Fİkİr Sİzİ Tebrİk Ederİm ArkadaŞim PaylaŞim İÇİn TeŞekkÜrler

Tepki Skoru
0
ben bu davetiyeyi yakından görme şerefine nail olmuştum..tekrar tebrikler arkadaşım :)

Tepki Skoru
0
hocam merhaba çalışmanız çok güzel olmuş okuldan öğretmen arkadaşınız tuba hocaya selamımı iletirseniz çok sevinirim adım arife liseden arkadaşız çok mutlu olurum tekrar ellerinize sağlık çok güzel çok beğendim

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle