Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

napıcağımı şaşırdım

Tepki Skoru
0
ben okul öncesi öğretmenliği bölümü okuyorum.meslek lisesinden bu bölüme geçmediğim için su anda sadece 1 yıldır öğrendiğim teknik bilgilerim var.deneyim amaçlı özel bir kreşe gitmeye karar verdim ve bir sınıf arkadasımla birlikte 1 haftadır yeni açılan bi kreşe gidiyoruz.gelen üniversite mezunu öğretmenler bi bahane bulup ordan uzaklasmıslar.ve biz inatla oraya gitmeye devam ettik.öğrencilerimiz bize öğretmenim diyorlar.sizlere bu anlattıklarım sacma gelebilir ama benim hiç deneyimim yok ve o çoçukları da bırakamıyorum bana uygulaması kolay etkinlik fikirleri ve öğütler:) verebilir misiniz.

Tepki Skoru
0
:) öncelikle merhaba. şahsen ben ilk meslek lisesinde staja gitmeye başladığımda bocalamıştım ilk günler ama sonradan insan alışıyor;şöyle ki bence boyama,hamur oynatarak başlayabilirsin kolaylardan başla öğrencilerinin seni sevmesini sağla,asla onlara soğuk durma sana güven sağladıklarında herşey kendiliğinden gelmeye başlar. makas kullanmayı biliyorlar mı önce onu tespit et eğer bilmeyenler varsa kolaj çalışmaları,müsvete kağıtlarını kesme çalışmaları yaptır zaten eğlenmeye başlayınca onlar da faaliyet yapmayı isteyeceklerdir. masada oturmalarını sağlayacak eğlenceli ve eğitici faaliyet olarak kolaydan buruşturma da yaptırabilirsin.. bu arada okulda hiçbir şey öğrenemezsin deneyim namına çok iyi karar vermişsin çalışmaya başlayarak,ilerde zorlanmazsın diye düşünüyorum,kolay gelsiin :)

Tepki Skoru
0
öğrencilerinin kıymetini bil yerinde olmak isteyen çok insan var... ben gibi :)

Tepki Skoru
0
okul öncesi etkinlik cd leri var onlardan alabilirsin gerçekten çok güzel etkinlikler var çok yardımı olr:)

Tepki Skoru
0
tam yerindesin bu sitede bir sürü etkinlik var istediğini yaptır,çocukların seviyesine göre seçebilirsin.

Tepki Skoru
0
yaş grubunuda yazsanız daha kolay fikir verebiliriz galiba
su anda 2-12 yas arasında öğrencilerimiz var.iki gruba ayırmayı düşünüyoruz.sanırım ben 2-6 yas olan grubun stajer öğretmeni olcam.küçüklerle uğrasmak cok zor oluyor.daha özgür davranmak istiyorlar.herseyde ağlıyorlar.napcağımı sasırıyorum o zaman.ufaklıkları nasıl bir araya toplarız bilemiyorum:D

Tepki Skoru
0
öğrencilerinin kıymetini bil yerinde olmak isteyen çok insan var... ben gibi :)
:D evet onları gerçekten cok seviyorum.ne kadar yorulsamda,bazen beni zorlasalar da yavan yavan bi öğretmenim demeleri bi dünyalara bedel.ins. bi gün seninde böyle tatlı pıtırcıkların olur.:D

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle