Mutsuz prenses

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan meneksesena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:41
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@meneksesena
’Bir zamanlar ülkenin birinde bir prenses yaşarmış.Bu prenses hiç gülmezmiş.Prensesin babası kral onu güldürmek için elinden geleni yaparmış ama prenses hiç gülmezmiş.Hep çok sıkılır ve mutsuz dolaşırmış kral bakmış ki bu duruma bir çare bulamıyor,yardım istemeye karar vermiş.Eline çantasını almış ve düşmüş yollara’.Burada öğretmen bir şapka ve çanta kullanarak kral kılığına girer.’Merhaba çocuklar,hikayemizi biliyorsunuz,kızımızın gülmesini istiyorum.Bu yüzden sizden yardım istiyorum.Bana çok sevdiğiniz,kendinizi çok mutlu hissettiğiniz ve bu yüzden de gülümsediğiniz olayları anlatabilir misiniz?sizi ne mutlu eder öğrenip kızımı da mutlu edeyim.’Masalın bundan sonrasını da öğretmen çocukların anlattıkları öykülerle tamamlar.

süper bi şi.tebrik ediyorum.ve de teşekkür ediyorum.eminim uygulamak da çok keyifli olacak.

GÜZELMİŞ VALLAHA SAĞOL CANIM......

çok sağolun hocam ya gerçekten çok güzel hemen uygulamak gerek:D

Oldukça güzel ,sohbet sonrası onu güldürebilecek hareketler yapmaları da istenebilir.Teşekkürler

evet güzell bir anlatım tekniği..paylaşımın için sağolll..

çooook saol bi ödevim vardı onda kullanıcam bu çalışmayı hızır gibi yetiştin tşk

Çok güzel teşekkürler canım:)

evet güzel bir anlatım tekniği paylaşımın için sağol

çok güzel bir anlatm tekniği

ÇOK GÜZEL VE YERETICILIĞI GELİŞTİRİCİ BİR HİKAYE.BEN BUNU ÜNİVERSİTEDE OKURKEN STAJ OKULUMDAKİ ÖĞRENCİLERİME YAPTIRMIŞTIM Bİ DE DRAMA YAPMIŞTIM.GÖRSENİZ NELER NLER ÇIKTI ORTAYA.TAVSİYE EDERİM..

teşekkürler.. çok güzel bir teknik...

bu hikayeyi bugün uyguladım çocukların çok hoşlarına gitti. ama bende müthiş bi kral oldum yani! :D paylaşımın için çok teşekkür ederim arkadaşım.

çok güzel olmuş. teşekkürler

hikaye tamamlama tekniği çok iyi sonuçlar elde edilen bir tekniktir.bazen öyle olağan üstü sonuçlar elde ediyordum ki ben bile şaşıyordum teşekkürler

Çok iyi bir yöntem, paylaşım için teşekkür ederim.

Güzelllllllllll

bu tekniği sık kullanırım..
paylaşım için teşekkürler :)

çok güzel bi teknik teşekkürler

Bencede Ya SÜper Bİr Anlatim TeknİĞİ Çocuklar Çok BeĞenecek Bence

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri