Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Mutlu ve üzgün kavramını çocuklarda nasıl pekiştirebilirim..

Tepki Skoru
0
mutlu ve üzgün kavramlarını çocuklarıma hangi oyunlarla pekiştirebilirim.. Yardımcı olur musunuz

Tepki Skoru
0
Bu konu ile ilgili bir drama yazabilirsiniz.Ayrıca dil etkinliğinde de bunu işleyebilirsiniz.Onun dışında bence sınıfa bir pano hazırlayın.Üzerine çocukların her birinin fotoğraflarını yapıştırın.Ayrıca çocuk sayısı kadar mutlu ve üzgün yüzlerin ifade edildiği ikonlar hazırlayın.Her çocuk sabah geldiği zaman kendini nasıl hissediyorsa bu ikonlardan birini kendi fotoğrafının yanına yapıştırsın (bunun için çift taraflı bant,uhu tak ya da cırt cırt kullanabilirsiniz) Daha sonra neden böyle hissettikleri hakkında tartılabilirsiniz.Bunu diğer ruh durumları içinde kullanabilirsiniz.Kızgın,yorgun,meraklı vs vs gibi...

Tepki Skoru
0
Ben. çpcuklar gelmeden ifadeleri sınıfa astım.sanat etkinliğinde çocuklara bolonları şişirip verdim.herkez kendini nasıl hissediyorsa bolonuna çizsin dedim.mutlu ,kızgın,üzgün,şaşkın VB çizdiler. sonra bolonları alıp hikaya köşesine geçtiler .ve bolundaki ifadeyi kendisi yaptı ve neden o ifadeyi kullandığını arkadaşlarına açıkladı.Sonra bütün sınıf kullandığı ifadeyi yaptı.
sonrada bolonlar eve verdim .çok eğlenceli ve yaralı bir çalışmaydı .

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle