Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

muşa ve muş korkut ilçesine atanan var mı?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar muş ve korkut ilçesine atanan var mı ya da daha önce atanmış arkadaşlar varsa ve bu bölgeler hakkında bilgileri olan var mı yardımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum ve bilgilendirme yazılarınızı heyecanla bekliyorum:emot62:

Tepki Skoru
0
hocam ben muş merkezde çalışıyorum ve muşluyum korkut muşa 10 15 km uzaklıkta bir ilçe ama merkezden uzak köyleri var siz nereye atandınız hocam tam olarak okulunuzu söylerseniz yardımcı olabilirim.

Tepki Skoru
0
hocam ben muş merkezde çalışıyorum ve muşluyum korkut muşa 10 15 km uzaklıkta bir ilçe ama merkezden uzak köyleri var siz nereye atandınız hocam tam olarak okulunuzu söylerseniz yardımcı olabilirim.
hocam oğulbalı ilköğretim okuluna atandım okulun telefon numarasını bulamadığım için korkut memi aradım bana dedikleri okulun ilçeye 3 km uzaklıkta olduğunu söyledi öğretmenlerin muş merkezde kaldığını ve servisle gelip gittiklerini söylediler ve başkada bir bilgi alamadım hocam oğulbalı köyü ve oğulbalı i.o hakkında bilginiz varsa beni bilgilendirirmisiniz şimdiden yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim mesajınızı merakla bekleyeceğim

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle