Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

MuŞ merkez ve İlÇelerİne atananlar burada toplanalim

Tepki Skoru
0
ArkadaŞlar ben 3 yildir muŞtayim yardimci olmaya calisirim ozel mesaj yazarak benimle irtibata gecebilirsiniz,bende varto aŞaĞi alagÖz İlkÖĞretİm okulu'na atandim

Tepki Skoru
0
ArkadaŞlar ben 3 yildir muŞtayim yardimci olmaya calisirim ozel mesaj yazarak benimle irtibata gecebilirsiniz,bende varto aŞaĞi alagÖz İlkÖĞretİm okulu'na atandim
Tşkler arkadaşım ilgin için çok sevinirim bende Muş/Bulanık atandım...özelden msj atabilirsin...

Tepki Skoru
0
Günaydın ;

Bende Muş Merkez Sürügüden Köyü ilk öğretimokuluna atandım.

Evi Muş merkezde tutamyı düşünüyorum ama hiçbir bilgim yok.

Ne zaman gitmemiz gerekiyor.

Dha biçok soru var kafamda

Tepki Skoru
0
selam arkadaşlar hepiniz memleketime hoş geldiniz...muş merkeze atanan arkadaşları şöyle bir yorumum olacak hiç zorlanmayacaklar gerçekten memnun kalacaklarına eminim ev konusuna gelince 1 ay önceden tutarsanız sizler için çok daha iyi olur maddiyat konusundada.....merkez dışaına atanan arkadaşlarada yorum yapamadım merkezin dışında hiçbir yerini bilmiyorum yorum yapmadım o yüzden....2010_2011 eğitim ve öğretim yılında tüm meslektaşlarıma vede muşa atanan arkadaşlarıma başarılar dilerim....

Tepki Skoru
0
Merhaba arkadaşlar bende Muş/Merkez Elçiler İlköğretim okuluna atandım.

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar.bende muş yaygın çok programlı lisesine atandım.atanan herkes için hayırlı olsun.darısı atanamayanların başına

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

23 Yıldır Sizlerle