Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Müfettişlerden şikayetçiyim

Tepki Skoru
0
okulumuza müfettiş geldi.benim öğrencilerim 3 yaş grubu.bu yaş grubuna sayıları 5 e kadar öğretmeliyiz ve şuan yazmaları bile beklenemez.tanımaları yeterli.ama müfettiş yazabiliyorlar mı?1.dönem 5 e kadar bitirin.sanki ilkokul çocuğu bunlar.ve plandaki estetikleri kabul etmiyorlar.yok efendim öğretmediğin renkleri niye asıyosun?öğrettikten sonra as.ya sonuçta biz niye köşe yapıyoruz?çocukta bir göz aşinalığı olsun diye.müdürde bulunması gereken evrakları benden istiyor.lütfen anaokullarını denetleyen müfettişler bizim bölüm mezunu olsun.en azından neleri denetlemesi gerektiğini bilirler.

Tepki Skoru
0
haklısın... bazen düşünüyorum ilerde müfettiş olalımmı diye gerçekten okulöncesi eğitimden anlamıyorlar. geriyolar adamı....

Tepki Skoru
0
haklısın hocamm yaa bi arkadaşıma sayıları yazdırmana gerek yok tanısınlar yeter demiş yaş grubuda 6 senden istenen e bak ne u zıtlık yaaaaaaaaaaaaaa

Tepki Skoru
0
hiçbiri hiçbişey bilmiyor anca gelip kabarıp kabarıp giderler evet hocam haklısınız hocam yaaprım hocam deyip iyice kabartıp gönderin biz ne yapcamızı cok iyi biliyoruz zatenn.......

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle