Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

müdürlük

Tepki Skoru
0
Ben anaokulunda çalışıyorum müdürümüz tayin isteyecekmiş .Müdürlüğüde bana vereceklermiş .Ben istemiyorum ,öğrencilerimi ,birşeyler öğretmeyi seviyorum bu durumu düşününce üülüyorum. Zoraki müdürlük verebilirlermi ne yapmalıyım.

Tepki Skoru
0
hocam benim arkadaşıma da verdiler..bişekilde ikna ediyorlar..ilçe milli eğitimle görüşün bence..başka okuldan bir öğretmene de geçici vazifelendirmeyle müdürlük verebilirler..

Tepki Skoru
0
Ben anaokulunda çalışıyorum müdürümüz tayin isteyecekmiş .Müdürlüğüde bana vereceklermiş .Ben istemiyorum ,öğrencilerimi ,birşeyler öğretmeyi seviyorum bu durumu düşününce üülüyorum. Zoraki müdürlük verebilirlermi ne yapmalıyım.
Hocam, Eğerki Sizden başka kadrolu öğretmenini yoksa siz olursunuz... İstememe gibi bir durum söz konusu olamıyor; çünkü yönetmelikte bu var... Ne yazık ki, siz istesenizde istemesenizde yönetmelik bunu öngörüyor... Bende geçen yıl tam valizleri hazırlayıp tatile çıakcaktım ki pat anaokulu müdür vekili oldum... ONun için Her şeyi oluruna bırakın. Benm Anaokulu Müdür Vekilliğinde 1. yılım... Elimden geldi kadar yardımcı olrum her daim...

Her şeyin hayırlısı olması dileklerimle...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle