Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Müdür arıyorum

Tepki Skoru
0
merhabalar ben anaokulu işletiyorum.siteye yeni üye oldum.aslında çokacamiyim ve okuluma müdür arıyorum.yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa mutlu olurum.birde iki senelik mevzunların müdürlük yapabileceğini duydum ama araştırdığımda böyle bişey yok.bilen varmıı?

Tepki Skoru
1
arama kriterleri hakkında detaylı bilgi verirseniz arkadaşlar ona göre dönüş yaparlar
hangi şehirde hangi koşullarda arıyorsunuz??

ayrıca konunuzu iş ilanları bölümüne açmanız iyi olur
yönetici arkadaşlardan biriyle özel mesaj bölümünden irtibata geçerseniz konunuzu uygun yere taşımaya yardımcı olurlar :))

Tepki Skoru
0
bahçelievler vita evlerinde iki katlı bir okulum var ve müdür arıyorum.kardeşim çocuk evi.zehra güner.

Tepki Skoru
0
merhaba müdür olarak 2 yada 4 yıllık mezun arıyorlar ben kayserideyim 750 .1. 1.5 ytl fiyat verenler
var.bana kalırsa tecrübeli eleman almanızda fayda var.

Tepki Skoru
0
mrb hocam meslekte 5.yılım şartlar uygun olrsda neden olmasın bu yıl mezun oluyorum çok vakit geçmiş ama hala durdıuğuna göre belki bi fırsa bt our diye düşündüm.özel mesajla ulaşabilrisniz bana teş. ederim.

Tepki Skoru
0
merhaba..anaokulunda müdürlük yapabilmek için 4 yıllık okul öncesi öğretmenliği, sınıf öğretmenliği vb.(yönetmelikte yazıyor) bölümlerinden mezun , stajerliği kalkmış ve en az iki yıl asil öğretmenlik yapmış birini istiyorlar. Eğer bu koşullarda okul öncesi öğretmenliğinden mezun birini bulabilirseniz hem öğretmenlik hem müdürlük yapabiliyor. Bilginiz olsun

hfz

Tepki Skoru
0
merhaba..anaokulunda müdürlük yapabilmek için 4 yıllık okul öncesi öğretmenliği, sınıf öğretmenliği vb.(yönetmelikte yazıyor) bölümlerinden mezun , stajerliği kalkmış ve en az iki yıl asil öğretmenlik yapmış birini istiyorlar. Eğer bu koşullarda okul öncesi öğretmenliğinden mezun birini bulabilirseniz hem öğretmenlik hem müdürlük yapabiliyor. Bilginiz olsun
sınıf öğretmenleri müdürlük yapamıyorlarmış atamalar bölümüne konuyu açtım

Tepki Skoru
0
eğer hala müdür arıyorsanız görüşebiliriz.7senelik öğretmenlik ve bir dönem müdürümün izinli olduğu dönem içinde tecrübem var.milli eğitim evrak ve görüşmelerinde tecrübeliyim.4 yıllık okulöncesi öğretmenliği mezunuyum.özel mesaj atarsanız görüşebiliriz.saygılar...

Tepki Skoru
0
merhabalar ben konuyla ilgileniyorum yeriniz ve telefonunuzu da yazarsanız size ulaşmak daha kolay olacaktır

Tepki Skoru
0
önlisans mezunlarıda müdürlük yapabiliyor fakat 1 yıl meb e bağlı bir okulda çalışmışve satjyerliğinin kalkmış olması şartı ile ben yapacaktım ancak yeni mezun olduğum için olmadı bilginiz olsun

Tepki Skoru
0
Ben anaokulları ve rehabilitasyon merkezlerine ürün tanıtımı yapan biriyim.Bu okul el değiştirdi.Bu sene başka bir isim altında faaliyete geçti.iş ilanı artık geçersiz diye düşünüyorum:504xn:

Tepki Skoru
0
merhabalar tamda böyle bi iş arıyorum ama beylikdüzün de ikamet ediyorum:(

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00