bennim 4 yaşında çok hareketli,akıllı,bilmiş bir yeğenim var. ismi zeynep. ablam öğretmen olduğu için ilk 2 sene annem baktı. daha sonra eve bakıcı tutularak bakımıyla o ilgilendi. sorunumuz şu ki annesi anında yokken gayet uyumlu,tatminkar bir çocuk oluyor. fakat ablam olduğu zaman anında ters bir çocuk olup sürekli hırçın davrranışlar, tekmeleme,bağırarak ağlama krizleri gibi davranışlar sergiliyor. ablam ona karşı gayet ilgili,sabırlı davranıyor. okul haricindeki ki(meb yarım 5,6 saat ) çalışıyor ve geri kalan zamanını çocuğuyla geçiriyor. şimdiye kadar şiddete hiç başvurulmadı.(zaten şiddetle çözüm olmaz bilincinde)
artık ablam psikolojik olarak çkömüş durumda. önümüzdeki dönem için okula kayıt yapıldı.sizden bu konuda neler yapılabilir diye fikrinizi almak istiyorum.ben yardım alma fikrindeyim. siz ne düşünürsünüz?
artık ablam psikolojik olarak çkömüş durumda. önümüzdeki dönem için okula kayıt yapıldı.sizden bu konuda neler yapılabilir diye fikrinizi almak istiyorum.ben yardım alma fikrindeyim. siz ne düşünürsünüz?