Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Morpa Çocuk

Tepki Skoru
3
Seminere katılımımızdan dolayı verilen morpa çocuk şifresini aldığımdan beri sık sık giriyorum siteye...çok güzel şeyler var ama mesela videolar indirilebiliyor mu arkadaşlar?yani bunları öğrencilerimizle paylaşmanın tek yolu okula laptop götürüp,ordan izletmek mi?

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Onu morpa yetkililerine soracağım ama indirilebilirliği sanırım video yakalama programları ile olabilir diğer türlü sanmıyorum.

Tepki Skoru
3
teşekkür ederim hocam,cevabınızı beklicem...çünkü çocuklarla paylaşmak istiyorum ama olmuyo maalesef...

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
kopyalana biliyor olsa idi boşuna şifre verilmezdi hocam zaten amaç da kopyalanmasını engellemek sadece şifresi olanların bu ayrıcalıktan faydalanmasını sağlamak :) ben şahsen her gün bilgisayarımı götürüyorum hatta sadece hafta sonları eve getiriyorum taşımasının ne kadar sıkıntı olduğunu anlaya biliyorum. siz de haklısınız :)

Tepki Skoru
3
anlıyorum nihal hocam,ama bazı ücretli sitelerde 1 defalığa mahsus bilgiler kaydedilebiliyo ya da videolar...böyle bir durum olabilir diye düşünmüştüm...neyse :(

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle