Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Mmeslek yuksek okulları

Tepki Skoru
0
arkadaslar bısey mearak edıyyorum 2 senelık meslek yusek okulları cocuk gelısımı derslerı nasıldır acba zormusur ınternetten baktım bıraz zora benzıyoduda bılen varmıdır acba:ggggdw:

Tepki Skoru
0
ben bu yıl çocuk gelişimi myo okulunu bitirdim dersleri lisede gördüğümüzü biraz daha ayrıntılı halini düşün ama yapmak istedikten sonra yapabilirsin bu arada çok zevkli dersler var halk dansları animasyon gibi bunları uygulayarak yapıyoruz ve inan çok zevk alacaksın bence kesinlikle yaz

Tepki Skoru
0
tesekkur edrım merve sayende bılgı sahıbı oldum 315 puan aldım aslında acıkogretım ıstıyorum ama malum yetmıyo bende 2 senelık yazmayı dusunuyorumda hıc bır bılgım yoktu sagol

Tepki Skoru
0
acaba calısma olanaklarını nasıldır ıs bulma konusunda bır sıkıntımız olurmu kı sonucta 4 senlık degılız oyuzden merak ettım

Tepki Skoru
0
bence olmuyor hatta öğretmenimiz demişti siz bizden daha önce atanıyonuz diye mesala ben eylülde atancam daha yeni mezun oldum bence gayet önü açık sen illade açık öğretim istersen 2 yıllık bitirdikten sonra tekrar başvurursun

Tepki Skoru
0
bu arada sen bu yıl mı mezun oldun liseden benim bile düz liseli arkadaşlar 2 yıllık çocuk gelişimini başvurcaklar açık olurda gireriz diye düşün yani onlar bile istiyor

Tepki Skoru
0
evet ben bu sene mezun oldum ben aslında duz lıse okudum sonra 3 sene acık lıse okudum bu sene bıttı hayırlısı ınsallah benım ıcın en ıyısı olur tercıhlerımı yaptım beklıyorum ıste bılgılerınız ıcın tessekkurler

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle