Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Miniklerin Yardımlarınıza ÇOK İhtiyaçları Var, Lütfen Esirgemeyin !! (Iğdır-Tuzluca)

Tepki Skoru
0
H. Tuba BALCI
Tuzluca Namık Kemal İlköğretim Okulu (Anasınıfı)

Tuzluca/ IĞDIR
Okul Tel : 0 476 311 22 91
İhtiyaç : -fon kartonları yapıştırıcı makas vb. kırtasiye malzemeleri
-çeşitli oyuncaklar, masa oyuncakları, hikaye kitapları, köşeleri oluşturabilecek materyaller(legolar ve bloklar vb.)
-yaratıcı fikirler :)
Okula yeni atandım, öğrencilerden aidat toplanmıyor..Okulumuz anasınıfının sadece fotokopi ihtiyacını karşılayabiliyor..çocuklarla kesme katlama çalışmaları yapabilmemiz için fon kartonları yapıştırıcı makas vb. ihtiyaçlarımız var..sizlerin kullandığı fon kartonlarının artıkları bile burda bizim için gerçekten değerli..sınıflarınızda çocukların oynamaktan sıkıldıkları oyuncaklar, masa oyuncakları, hikaye kitapları, köşeleri oluşturabileceğimiz materyallerimiz yok özellikle blok köşesi..legolar ve bloklar olabilir..bir arkadaşımla görüştüm çocukların mandallarla süngerlerle oynamayı çok sevdiklerini kendisinin bu şekilde blok köşesi oluşturdugunu söyledi..çok hoşuma gitti..sizin de gönderebileceğiniz malzemeleriniz yoksa hiç değilse fikirlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum..şimdiden teşekkürler.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle