Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Miniklerimden Enstantaneler..

Tepki Skoru
0
öğretmenm ne kadar tatlı öğrenclrnz var maşallh..aşk bunlar ya ötesi yok bence..(:)

Tepki Skoru
3
çok tatlılar hocam,cin cin bakıyorlar :) özellikle kardan adama ben de bayıldım....

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
öğretmenim sizleri görünce aklıma sınıf arkadaşlarım geldi ... (oyunlar42) hiç erkek öğretmenlerin çocuklarla bu kadar sıkı fıkı hallerine şahit olmadığımdan hep merak ederim acaba onlar sınıfta nasıllardır diye ... merakımı bir nebzede olsa giderdim .
size nasıl hayranlıkla ağızları açık baktıkları belli . herşeyi anlatıyor sevgi dolu bakışları :)

Tepki Skoru
0
ya aslında bende katılıyorum nihal öğretmenme..erkek öğretmnlr ve anasınıfı,tam bir merak konusu..birazda olsa giderdğnz için tekrar teşekkrlr öğretmenm..

Tepki Skoru
0
ne kadar güzel kardan adam yapmışsınız. bursada hemen tatil edildi okullar kar sevincimiz yarım kaldı

Tepki Skoru
0
öğretmenm ne kadar tatlı öğrenclrnz var maşallh..aşk bunlar ya ötesi yok bence..(:)
Aynen Hoca’m. En tatlılar benimkiler :)

çok tatlılar hocam,cin cin bakıyorlar :) özellikle kardan adama ben de bayıldım....
Nazar değmesin :eek:)

öğretmenim sizleri görünce aklıma sınıf arkadaşlarım geldi ... (oyunlar42) hiç erkek öğretmenlerin çocuklarla bu kadar sıkı fıkı hallerine şahit olmadığımdan hep merak ederim acaba onlar sınıfta nasıllardır diye ... merakımı bir nebzede olsa giderdim . Size nasıl hayranlıkla ağızları açık baktıkları belli . herşeyi anlatıyor sevgi dolu bakışları :)
Öyle hocam. Bence bu işin bay-bayan diye bi ayrımı yok. Belki bazı el becerisi gerektiren konularda bayanlar daha avantajlı olabilir ama iş çocukları ve bu işi sevmekten geçiyor.

ya aslında bende katılıyorum nihal öğretmenme..erkek öğretmnlr ve anasınıfı,tam bir merak konusu..birazda olsa giderdğnz için tekrar teşekkrlr öğretmenm..
Zamanla daha da koyarım hocam fotoları ;)

ne kadar güzel kardan adam yapmışsınız. bursada hemen tatil edildi okullar kar sevincimiz yarım kaldı
Valla bende de 24/4 geldiler.. Görüldüğü üzre :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle