- Tepki Skoru
- 0
Bunlarda benim sınıfımdan bir kısım kareler
Benim bere ve atkımı alınca güzelleşti hocam )maşallah kardanadamınız da güzelmiş yani
)Benim bere ve atkımı alınca güzelleşti hocam )
Aynen Hoca’m. En tatlılar benimkileröğretmenm ne kadar tatlı öğrenclrnz var maşallh..aşk bunlar ya ötesi yok bence..(
Nazar değmesin )çok tatlılar hocam,cin cin bakıyorlar özellikle kardan adama ben de bayıldım....
Öyle hocam. Bence bu işin bay-bayan diye bi ayrımı yok. Belki bazı el becerisi gerektiren konularda bayanlar daha avantajlı olabilir ama iş çocukları ve bu işi sevmekten geçiyor.öğretmenim sizleri görünce aklıma sınıf arkadaşlarım geldi ... (oyunlar42) hiç erkek öğretmenlerin çocuklarla bu kadar sıkı fıkı hallerine şahit olmadığımdan hep merak ederim acaba onlar sınıfta nasıllardır diye ... merakımı bir nebzede olsa giderdim . Size nasıl hayranlıkla ağızları açık baktıkları belli . herşeyi anlatıyor sevgi dolu bakışları
Zamanla daha da koyarım hocam fotolarıya aslında bende katılıyorum nihal öğretmenme..erkek öğretmnlr ve anasınıfı,tam bir merak konusu..birazda olsa giderdğnz için tekrar teşekkrlr öğretmenm..
Valla bende de 24/4 geldiler.. Görüldüğü üzrene kadar güzel kardan adam yapmışsınız. bursada hemen tatil edildi okullar kar sevincimiz yarım kaldı