arkadaşlar biz çocuklarla minikler mahallesi isimli bir proje hazırlayacağız.
kutulardan olacak.bu konudaki fikirlerinize ihtiyacım var.lütfen yardım edin pazartesi günü uygulayacağız.
çokk kolayy olduu belkii bu fikirr ama aklımaa ilk gelenn bu oldu arkadaşımm.uarımm işine yararr...aklımaa yenii bişiler gelirsee yine yazarımm inşallahh..
canım mukavva nın ortasına arkadaşlarında anlattığı gibi evler yapabilirsin.bir kutuyu açarak havuz görüntüsü verip içine mavi çöp poşetini buruşturup balıklar yapıştırabilirsin.kenarlarınada kibrit çöplerinden tern rayı yapıp üstünede kibrit kutularından yük treni yapabilirsin(bir tane önde kapalı kibrit kutusu iple sırayla arkalarına kutunun içindeki kutuyu bağlayıp içinede gazete yuvarlayıp yapıştırabilirsin.)arkadaşlarında fikirleri birleşince hoş şeyler çıkar eminim.
KOLAY GELSİN
nurpetek ve deniz ablacım çok teşekkürler manav ve insan resimlerini uygularsam çok hoş olacak ayrıca havuz fikride çok güzel.
çoook teşekkür ederim yapınca mutlaka buraya resmini koyacağım.çok sağolun.
Hımmm bu projenin benzerini bende yapmıştım,kürdan veya kibrit çöplerinden, bank, salıncak, tahterevalli, masa, sandalye falan yapmıştım. Ama çok şeker oluyor, deneyebilirsin.