Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer Açıkladı...

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
Türkiye'nin öğretmen ihtiyacı konusunda istatistiki bilgiler veren Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, okullarda en çok ihtiyaç duyulan öğretmen kadrolarını açıkladı.

Buna göre; Türkiye' nin eğitimde en fazla rehber öğretmene ihtiyacı var.

Dinçer, milletvekillerinden gelen soru önergelerine verdiği yanıtta, Türkiye'nin öğretmen ihtiyacı konusunda istatistiki bilgiler verdi.

AK Parti iktidarındaki 9 yıllık dönemde 300 bin 924 öğretmen ataması yapıldığını söyleyen Dinçer, bugünkü öğretmen ihtiyacının ise 126 bin 137 olduğunu belirtti.

Bakan Dinçer'in verdiği bilgilere göre ihtiyaç duyulan öğretmen sıralamasında başı 19 bin 730 ile rehber öğretmenlik çekiyor. 13 bin 122 okul öncesi eğitim öğretmeni, 10 bin 966 beden eğitimi öğretmeni, 8 bin 882 din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni, 8 bin 465 İngilizce öğretmeni açığı bulunuyor.

Tepki Skoru
0
Çok İlgİnÇ en baŞta sinif ÖĞretmenlİĞİ olmali hala bİrden beŞe kadar ayni sinifta okuyan zavalli ÖĞrencİler bu ortamda ÇaliŞan arkadaŞlar var doĞuda batisa dİye bİr ayrim yapilmaksizin ÇaliŞiyorlar. Sanirim bakan bu durumu normal karŞiliyor.

Tepki Skoru
0
bu kadar açığın olduğunu bizde biliyoruz ne zaman atama yapacağını açıklasın

Tepki Skoru
0
Baskilar Çok fazla kİ daha da baŞbakanliĞa bİmere yazi maİl atmamiz gerekİyor arkadaŞlar ben attim ve vİcdanen rahatliyor İnsan sİzlerde atin kİ gerÇekten Şubatta bİze muhtaÇ Çocuklarimiza ulaŞalimmmmm artikkkk

Tepki Skoru
0
bu herif ne içiyorsa biri bana bundan versin kafası güzelin ötesinde çünkü.en azından içip benimde kafam böyle olsun rahatlayayım

Tepki Skoru
0
Yok 9 bİn yok bİlmem ne bu gİdİŞle atamicaklar ya kanun kanun kanun Çikatin Şu 27 bİnlİk ek atama kanunuda bİ rahatlayalim ya arkadaŞlar meb e ve baŞbakanliĞa maİller atinn bol bol valla anca duyacaklar heralde ben sÜreklİ gÖnderİyorum baski yapmamiz lazim yoksa baŞla bİ daha kpssye :(:(:(:(:(

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle