Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Milli eğitim ana sınıflarınada kitap basmalı!!!

Tepki Skoru
0
kesinlikle katılıyorum.. okulöncesi eğitimi böylece para tuzağı gibi gözükmez.. daha senenin en başında insanlardan para istemek veya şu etkinlik seti bu kadar, para lazım demekten ancak bu şekilde kurtuluruz.. özel okullar, merkez ilköğretim okulları ve bağımsız anaokulları bu konuda şanslı olabilir ama köyde çalışan öğretmenler bu konuda zor durumda ben bu durumu desteklemeyen öğretmen arkadaşlarımı empati kurmaya davet ediyorum...
aynen katılıyorum hocam....

Tepki Skoru
0
kesinlikle hayır.kitap kullanmaya karşıyım...

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bence milli eğitim nasıl 1.kademe ve 2.kademeye kitap hazırlıyorsa ana sınıflarındada böyle bir uygulama olmalı.Bugün herhangi bir yayından eğitim seti almaya kalksanız yığınla para ödemek zorunda kalıyorsunuz.Ki birde köyde çalışıyorsanız bu tip yayınları alma şansınız hiç yok! Mecburen fotokopi çektirmek zorunda kalıyorsunuz ve bunlarında hiçbir albenisi olmuyor.Bu yüzden bana göre milli eğitim ana sınıfı çocuklarına uygun çeşitli etkinliklerin bulunduğu kitap ya da kitaplar yayımlamalı. sizler ne düşünüyorsunuz merak ediyorum arkadaşlar?

Tepki Skoru
0
bence de meb okul öncesine kitap basmalı madem okul öncesi ilköğreime hazırlık o zaman çocuklar anasınıfında tanışmalı kitapla benimsemeli o kitabı sorumluluk almayı bilmeli buda benim kitabım diyebilmeli köy olsun merkez olsun ikisi içinde zor öğretmen fotokobiye vereceği parayı sınıfın başka ihtiyaçlarına harcayabilir.

Tepki Skoru
0
kesinlikle katılıyorum aynı sıkıntıları yaşıyorum

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00