Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Mezun olamadım şimdi ne olacak???

Tepki Skoru
0
arkadaşlar nasıl zordayım anlatamam.Aöf son sınıfım ama 3 dersten bütünlemeye kaldım.Kpss ye giricem.Eylülde mezun olurum çok çok çok çalışıcam.Ama yeni öğretim yılında yine usta öğreticilik mi yapıcam,YOKSA ŞUBAT ATAMALARINA MI KALICAM.çIKMAZDAYIM.Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

Tepki Skoru
0
bende geçen yıl 1 dersten kalmıştım şükür ki şimdi baktım geçmiş artıkkkk mezun oldummm. ben kpss i kazanamadıım için böyle bi sorunla karşılaşmadım ama bilemiyorum

Tepki Skoru
0
tebrikler canım kpsss ye gireceksen başarılar.Benim sene kaybım olmaz inşallah

Tepki Skoru
0
benim bildiğim kadarı ile bütünleme sınavları eylülde yapılıyor...atamalar ise okullar açılmadan yapılıyor yeni eğitim öğretim yılına öğretmenler yetişsin diye ...siz temmuzdaki kpss girip aldığınız puan ile şubat atamalrına başvurabilirisniz...Ancak eylüldeki atamalarda gitmeyenlerin yerine göndermek için bildiğim kadarı ile kasım bazen de aralıkta göndermeler yani atamalar yapılıyor...bütünlemedeki derslerini verdikten sonra bunları takip edebilirsiniz....Başarılar

Tepki Skoru
0
teşekkürler içime su serptinizŞimdi sadece bütünlemeleri düşünmem lazım

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00