Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Mesleki gelişimden kalanlar bu dilekçeyi hergün yüzlerce kez gönderelim.!!!

Tepki Skoru
0
hemen atıyorum arkadaşlar aynı şekilde madurum yani 47 ortalama ile kalddım hem bir yıl hem dünyanın harcı:36_11_13: yazık bizede valla

Tepki Skoru
0
bu arada nereye gönderiyoruz herheangi ietişim birimi yokmu açık öğretim için adres var sadece
ssaassrrre

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bu mesleki gelişim yaktı bizi evet aöf mail atalım bize tek ders sınavı yapsınlar bende 48 den kaldım.bu dersi bence kalsınlar diye diye koymuşlar.1 yılımızboşa gidecek bişey yapalım

Tepki Skoru
0
arkadaşlar.....bile bile bıraklıdık sınıfta uyanın artıkkkkk.hadi birlik olup tek ders sınavı açtıralım.ve bizde atanalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kasımda yada şubatta.seneye kalırsak işimiz yaşşşşş

Tepki Skoru
0
evt ya vizeden 30aldım bütten 53 46 ile kaldım yaa şaka gibi valla bende hergün yollicam

Tepki Skoru
0
keşke öyle bi ihtimal olsa ama sanmıyorum

Tepki Skoru
0
LÜtfen arkadaŞlar bu dersten bÜte gİrİp geÇen arkadaŞlar lÜtfen sİzlerde desteklerİnİzİ esİrgemeyİn bİlİyosunuzkİ sİzlerde Çok Çektİnİz bu aÇikÖgretİm yÜzÜnden bİ maİl yada fax bİr kİŞİnİn hayati demek lÜtfen bu acimasizliga bİr son dİyelİm

Tepki Skoru
0
arkadaşlar dün üç ders sınavı da diyordunuz eğer böyle birşey varsa ben iki dersten kaldım dilekçeyi nasıl yazıp göndereceğim lütfen yardım edin

Tepki Skoru
0
ben kpss den 52 puan aldım ama şu gereksiz olan mesleki gelişimden 45 ile kaldım 1 senemin boşa gideceğini öğrendiğim andan itibaren çökmüş durumdayım bir çare düşünüytorum aklıma sınav kağıtlarımızı tekrar inceletmek geliyor tek ders sınavı yaparlarsa gerek kalmaz tabii tek ders mailini hangi adrese atıcaz arkadaşlar bu işkenceden bir an önce kurtulkmak istiyorum kasımda atanma şansı bu kadar yakınımızdayken bu engele takılmak niye??

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle