Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Mersin yazacak arkadaşlar

Tepki Skoru
0
mersin toroslar nasıl bi ilçe bilen vAr mı?? 2 tane okul yazmayı düşünüyorum...

Tepki Skoru
0
74 puanım var gelir mi bilmiyorum daa ... sizce gelir mi 2 tane okul istiyorum ama okullar hangisi olur bilmiyorumm

Tepki Skoru
0
arkadaşım torosları bilmiyorum ama tarsus çok güzel ve çoğu ilden büyük gelişmiş her imkanı mevcut ,benim puanım yetseydi,tercih edicektim ama olmadı size tavsiye edebilirim.

Tepki Skoru
0
ben 71 le sadece mersin yazdım bence sizizn şansınız yüksek gelme ihtimali var.mersin genel olarak iyi bir yer
nerelesiniz

Tepki Skoru
0
bn tokatlıyım ama burda fazla okul yok yani varda yok :)) işte 2 tane falan yazacağım mersinden.. peki akdeniz ilçesi nasıl... ben çok fazla tercih edibilecek yerleri istemiyorum ki şansım yüksek olsun...

Tepki Skoru
0
toroslar ve akdeniz mersinin merkez ilçeleri ve genelllikle açılan okullar ulaşımın rahat oldugu yerler....
ama akdeniz mi toroslar mı dıye sorarsanız açılan okullara göre torosları tercih etmenizi öneririm....

Tepki Skoru
0
peki sizce oralara tercih kobusunda çok yoğunluk varmıdır??

Tepki Skoru
0
mersin in merkezini tavsiye ederim.akdeniz ve toroslar civarını.ilçeleri merkeze uzak ve ilçelerin yolları kötü.labirent gibi yollar.

Tepki Skoru
0
kardeşimin puanı 80 mersinden 9 tercih yaptııııı :)))

Tepki Skoru
0
bende mersin tercih ettim ilçeleri de gayet güzel erdemli, tarsus filan ama merkeze yani toroslar ve akdenize çok yoğunluk olur şans çok az benim arkadaşlarımda oraları yazdılar. herkese bol şans

Tepki Skoru
0
arkadaşım mersinde ikamet ediyorum toroslar iyi ama akdeniz mezitli hiç oladı erdemliyi tavsiye ederim

Tepki Skoru
0
arkadaşım mersin çok güzel akdeniz mezitli toroslar erdemli her yerde çalışılıp yaşanır bol şanslar

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle