Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Merkez kuştepe ilköğretim okulu ADIYAMAN

Tepki Skoru
0
merkez köy deyince durum iyi sanmayın.3 yıldır bu köydeyim. şimdiye kadar çabalarımla bir şeyler yapmaya çalıştım ama yeterli olmuyo. çünkü eksiğimiz çok fazla.özellikle oyuncak ( zeka geliştirici oyuncaklar,yapbozlar ve köşe oyuncakları)onun haricinde hikaye kitaplarına bolca ihtiyacımız var.

Tepki Skoru
0
hocam zeka oyuncakları cok basıt malzemelerle elde hazırlanabılır.sitemizdede cok guzel sablonlar var.ben burdan alıyorum boyuyorum altına kolinin kartonunu koyup seffaf bi malzemeyle kaplıyorum.çok hoş oluyor.buraya tekrar bakmayı unuturum ama özel mesaj atın yardımcı olurum.

Tepki Skoru
0
ya arkadaşlar benim sınıfımda hiç hikaye kitabı yok kendim birşeyler yapmaya çalıştım ama olmuyor lütfen bana yardımcı olun

Tepki Skoru
0
internetten kitap yardımı yapan sitelere müracat edebilirsin.yardım yaparlar mı deme dene.biz okulumuza ve bulunduğumuz çevreye yönelik kütüphanebile açtık busene.benim sınıfımda da istemediğin kadar hikaye kitabı vardı çift olanları arkadaşıma verdim keşke daha önce söyleseydin.bide bulunduğun çevrede ki ana okullarından yardım isteyebilirsin

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle