İçeriğe geç

145.259 öğretmen ve veli

Okul Öncesi Forum

ETKİNLİK VİDEOLARI

Menekşeler Sınıfında Oturmak Yok

güzelde ne demek harikalar 🙂 sabahları böyle neşe içinde olmaları öğretmenlerine mi bağlı ne?? 🙂 🙂
fyigit şunu yazdı:
güzelde ne demek harikalar 🙂 sabahları böyle neşe içinde olmaları öğretmenlerine mi bağlı ne?? 🙂 🙂
Olabilir valla canım bende çünkü onlarla oynuyorum🙂

gönül şunu yazdı:
Hocam çok şekerler
Beğenmene çok sevindim....
nevertheless şunu yazdı:
çok şekerlerrrrr.çok teşekkürler
Beğenmene sevindim ben teşekkür ederim...
meltemyn şunu yazdı:
Harikalar Canim 🙂 Tşkler.
Rica ederim canım beğenmene çok sevindim🙂
kızlar harika kıvırıyor ama oğlanlar oyuncak oynuyor acaba tatlı yumurcaklar genç olduklarındada kızlara böyle bakmadan duracaklarmı merak ediyorum ögretmenlerini kutlarım harika fikir
lulla şunu yazdı:
kızlar harika kıvırıyor ama oğlanlar oyuncak oynuyor acaba tatlı yumurcaklar genç olduklarındada kızlara böyle bakmadan duracaklarmı merak ediyorum ögretmenlerini kutlarım harika fikir
Teşekkür ederim🙂
aman da aman yesinler onları.çok şirinler ya.

sevilnas şunu yazdı:
aman da aman yesinler onları.çok şirinler ya.

Beğenmene çok sevindim
Ahh çok duygulandım bizim küçük menekşeler mezun oldular geriye bu güzel anılar kaldı..kızlar çok güzel dans ediyorlardı yanlız 😉 erkeklerde keşke oynasaydılar onlarda dans ediyorlardı..
Teşekkürler cnm..
tatlicadi şunu yazdı:
Ahh çok duygulandım bizim küçük menekşeler mezun oldular geriye bu güzel anılar kaldı..kızlar çok güzel dans ediyorlardı yanlız 😉 erkeklerde keşke oynasaydılar onlarda dans ediyorlardı..
Teşekkürler cnm..
Ahh ahh evet canım mezun ettim bıcırıklarımı🙁🙁
Bneim menekşelerim hep böyleydiler özlicem onları🙁
TUBU şunu yazdı:
irde eşlik ediyorlar şarkıya...🙂
teşekkürler...
Beğendiğine sevindim canım🙂🙂
cadi57 şunu yazdı:
Şunlara bak yaa ne güzelde oynamışlar..Ben daha yeni görüyorum bu videoyu..🙁çok şeker hepsi canımm ee öğretmenlerine çekmişler...🙂🙂
Ayyy canım beğenmene çok sevindim. Canım kardeşim🙂🙂

Bu konuya yanıt yazmak için giriş yapman gerekiyor.