Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Meleklerim

Tepki Skoru
0
Bunlarda benim meleklerim.

Ekli dosyalar

Tepki Skoru
0
teşekkrler öğretmnm..onlar tatlı ötesii..aşk hepsiii ((:)

Tepki Skoru
0
meleklerm adına teşekkr ederm esra öğretmenm..çok nazksnz..beğenmenze sevndm..((:)

Tepki Skoru
0
esra öğretmenim hepsi çok şirin fark etmedim sanmayın onlar size siz onlara aşıksınız=)

Tepki Skoru
0
resimlerde bariz belli inşallah bende öğretmen olunca böyle öğrencilerim olur=)

Tepki Skoru
0
tüm kalbmle inş. kübra öğretmenm (((; doğru söylyrsnz onlarla aramda anltlmz bir tutku var,birbrmzi gördğmz an bambaşka oluyrz hepimz,tebessm fırtnsı kopuyor gözlerde ve yüzlerde,sarlyrz sarılyrz...ders saatnden sonra özledk diye geri gelyr çoğu..anneler kızıyor bazen sendn sonra bizi unuttlar diye...bu bağ muhteşem birşey öğretmenm..rabbm bu mesleği isteyen ve seven herkese nasp etsn inş..elbt bu duyguyuda..iyiki 6 yaşnda verdğm kararm hiç değşmemş..ve iyiki nasp olmş öğretmnlk..biliyormki bu coşku ve masmlk yok başka gözlrde..(((;

Tepki Skoru
0
Rabbim bizede nasip eylesin boyle meleklerin ogretmeni olmayi nerde gorev yapiyorsunuz hocam

Tepki Skoru
0
aminn öğretmenm...kilisteyim ben..türkiyenin en küçk ilçesne bağlı bir köydym,köy dedysm kilise 15 dk uzaklkta (((; zeytin bahçelerinin içinde ve incir,nar ağaçlarının gölgesnde..yeni yaplmş okulumzda,keçi,tavuk,horoz ve inek seslerinin arasında..meleklermle,arkdşlrmla inanlmz mutluym (((;darısı başınıza inş..

Tepki Skoru
1
çok güzeller hocam...Bir de ne kadar büyük duruyorlar bana mı öle geldi:))

Tepki Skoru
0
çok şirinler yaaa...senin öğrencilerini görmekten mutlu oldum:))))

Tepki Skoru
0
a s serkan öğretmenm (((; ve evet burası çok sıcak oldğu için çocklarn gelşmi biraz önde..uzun boylu ve yapılılr...8. sınfn kızlaryla aynı boydyz..nerdyse hepsi 1 75 benm gbi..elbtte farklı olnlrda var ama genlde dedğm gbiler...ve pırıl pırıl hepsi öğretmnlerm..o kadar saygılılrki..derslrne girmememe rağmen yaklşmlrı inanlmz..bizm oklmz taşmlı eğtm alıyr,buna rağmen çok şükr yok denck kadr az skntyla çalşyrz..yeni okl olmnın zorlklrı dışnda yani (((; kilsi bana oklm ve arkdşlrm sevdrdi..gitmk istemyrm inanın,sizleride beklerz buyrn geln misafrmz olun (((; ve güzel yorumlrnz için meleklerm adına hepnze teşekkr ederm (((;

Tepki Skoru
0
bugün sınıfta meleklerm forumda paylştğm kendi albmlerne baktılar...ve yorumlarnzı tek tek okuttrdular bana...zaten hepsi resimlernze ve isimlernze aşina..o kadar mutlu oldularki sormayın...o tebessmleri görmenzi isterdm...buna yardm eden herkse tekrar tekrar teşkkr edermmm (((;

Tepki Skoru
1
onlar yorumlarımızı okumaktan bile böyle keyif alıyorlarsa ne mutlu bizlere elif hocam.Hepsine kocaman öpücükler sevgiler:)))Emeğinizden dolayı da size de bol bol tebrikler siz böyle sıcak iyi kalpli olduktan sonra elbet seviyorlardır:)

Tepki Skoru
3
tatlı öğrencilerinizi gördüm nihayett :) hepsi de çok sevimli ve afacan afacan bakıyorlar :) öpün benim yerimeee...

Tepki Skoru
0
onların bakşlrna hayranm ben tuba hocam...her sabah sınfmda mutlka açıyorum forumu...paylşln etknlklere,resmlere birlkte bakyrz...resimlernzi ve isimlernzi biliyorlr zaten..ve inanın o kadr mutlu oldulrki yorumlrnza...onlrn mutlulğu benm mutlulğm...tebessmler dolp taştı yüzlernde...sevgli pınar öğretmenm,inanın onlarn kalbi benmknden çok daha iyi,sıcak ve tertemz...dedm ya meleklrm onlar...anlatlmz anck yaşanrlar ((((;

Tepki Skoru
3
çoook iyi anlıyorum hocam sizi....yolunda gitmeyen şeyler olduğunda,moralimi yerlerde sürünürken,sınıfa bir giriyorum,herşey o sınıfın dışında kalıyor...onların bir sözü,bir bakışı dağıtıyor herşeyi. iyi ki bu mesleği seçmişiz :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle