Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Meb şikayet başvuru formu elektronık

Tepki Skoru
0
Ben dilekçemi yazdım arkadaşlar haydi hepimiz düşüncelerimizi iletelim.

Okulöncesi Öğretmenliği bölümünden bu yıl mezun oldum.

2010'da 25 ilde daha zorunlu hale getirilen okul öncesi için toplamda 2600 kadro ihtiyacı kesinlikle karşılamamaktadır.

Avrupa Birliği'nde okul öncesi eğitimi geliştirmek ve iyileştirmek için yardım fonu da alındığı biliniyor.

Öğretmenlerimiz ücretli öğretmenlik yapmaya mecbur bırakılıyor.

Sözleşmeli öğretmenlik atamalarında, ihtiyacı karşılayacak düzeyde bir kadro beklemekteyiz, bu da en az 5000 sözleşmeli okul öncesi öğretmeni alınması anlamına geliyor.

Gereğinin yapılacağına inanıyorum, çünkü yeterli sayıda mezun var, okul var bir tek kadro yok.

Dikkatinizi ayırdığınız için teşekkür ederim, iyi çalışmalar.

örnek olsun diye yazıyorum.

Tepki Skoru
0
2010 Ağustos kadrolu atamada Okulöncesi Eğitimi Öğretmenliği kadrolu 2658 kontenjan verilmişitir. Bu bağlamda Okulöncesi Eğitimi Öğretmenliği'ne verilen kontenjan azdır. Biz ATAMA BEKLEYEN 7.000 Okulöncesi Eğitimi öğretmeni dururken Okulöncesieğitim Öğretmenliği'nin açığını atama sayısını düşük tutup diğer alan öğretmenlerinden ve lisans mezunu olmayan öğrencilerle ücretli öğretmenlik yaparak karşılanması içler acısı. Biz ATAMA BEKLEYEN 7.000 Okulöncesi Eğitimi öğretmeni ücretli ögretmenlik adı verilen mevsimlik işci olmamayı istemiyoruz ve başvurmayacağız. Bu bölümde ihtiyaç belirlemelerine göre kontenjanın artırılmasını- başka bölüm mezunlarının çok az bir süreyle elde ettikleri gereksiz ve geçersiz belgelrle bizim önümüze geçmelerini istemiyoruz sayrıca sayın milli eğitim bakanımızın bir tv proğramında yaptığı konuşmada okulöncesi öğretmen ihtiyacının çok olduğu ve hepsini atayabilicek güçte olduğunu hatırlatırız aradığımız mem bizlere 25 ilin zorunlu olmadığını söyleyerek bizleri ücretli köleliğe yönlendiriyorlar gereğinin yapılmasını arz ederiz .

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bende mesaj yolladım hadi herkes yollasın sesimizi çok duyuralım....

Tepki Skoru
0
bende bunu kopyaladım ve mail attım her gün atalım arkadaşlar inşallah sonu güzeel olur

Tepki Skoru
0
Ücretli köleliğe hayır! Başvurmayın arkadaşlar bu sayede sözleşmeli kontenjanı yükselecek.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle