Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

MEB bursunu çok iyi bilen biri varmı

Tepki Skoru
0
meb bursu koşullarında aynen şu ifade geçiyor :
MEB'in bursları, mecburi hizmet karşılığında verilmekte olunup, burslu öğrenci mezun olduğunda öğretmen olarak doğrudan göreve alınmaktadır.

bunun anlamı şu mu? kpss ye girmeden direk öğretmen oluyorlar.bilen varsa yardımcı olsun...

Tepki Skoru
0
öğle birşey yok cnm.olmaz öğle bir durum.meb bursunu öğretmen lisesi çıkışlılar ve ilk 5 tercıhıne yerleşenler alıyor.bana da cıkmıştı ama ben basbakanlıkta cıktığı için meb ı alamadım(ikisini birden almak yasak).
önceden söyle bir durum vardı meb bursu alan öğrenciler mezun olunca mebin istediği bir yerde birkac yıl calışmak zorundalar.yanı o parayı calışarak karsılığını ödemiş gibi olacaksınız.ama dayımın kızı meb bursu aldı 4 yıl.2004 mezunu.şimdi sözleşmeli calışıyor kimse birsey demedi gel surada calışmak zorundasın gibi.

Tepki Skoru
0
nasıl alındığını biliyorum.''mezun olduğunda öğretmen olarak doğrudan göreve alınmaktadır'' cümlesi neyi kastediyor onu anlamadım.

Tepki Skoru
0
Benim kardeşimde aldı ama hiçbir etkisi olmadı atama önceliği varmı diye soruyosan yok çünkü kardeşim halen atama bekliyo

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle