Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Matematik öğretimi dersinde gördüklerimiz

Tepki Skoru
0
ben adnan menderes üniversitesinde okul öncesi öğretmenliğinde okuyorum. biz matematik öğretimi dersinde lisede gördüğümüz konuları gördük. ama sınıfça bunu görmemiz gerektiğini değil okul öncesi dönemdeki çocuğa saymanın,toplamanın,çıkarmanın.. nasıl öğreteileceğini görmemiz gerektiğini düşünüyorduk.sizler nasıl gördünüz bu dersi?bir çocuğa bunlar nasıl öğretilebilir nerden başlanmalıdır?

Tepki Skoru
0
biz matematik de su anda kesişimleri felan işlioruzz.valla bn cok zevk alıorum size tavsiyem matematik dersini iii dinleyin herkes zor der ama bulmaca gibi cok ama cok zevkliii:110103_aphextwinz_p

Tepki Skoru
0
arkadaslar benim meslekte ilk senem ve bızım hocalarımız okul öncesi eğitimde matemetik öğretimini çok güzel verdiler ve bunun rahatlığını yaşıyorum çok şükür saygılar ben sinop üniversitesinden mezunum...

Tepki Skoru
0
güzel arkadaşım dersin matematik oluğuna bakma bizim bildiğimiz matematikle alakalı bi tek toplama çıkarma var..renk şekil sayı öğretimi ön planda..bu arada unutmadan okul öncesinde çarpma falan öğretilmiyo ne yazıkki bunu bilmeyen birçok insan var:((((

Tepki Skoru
0
bizde şuan görüyoruz matematik eğitimi. bize öğretilen renkler şekiller ağırlık uzunluk büyüklük küçüklük, korunum sezgisel mantıksal düşünme falan. okul öncesi matematik eğitiminde toplama çıkarma dolaylı olarak var ama çarpma biraz garip geldi bana. ilkokul ile karıştırılıyor malesef okul öncesi eğitim.

Tepki Skoru
0
Bİz de Öss matematİĞİ gormustuk okul oncesiyle uzaktan yakindan alakasi yoktu her seyi calismaya baslayinca ogrenİyorsun...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle