Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Matematik konularıyla ilgili etkinlik örnekleri var mı??

Tepki Skoru
0
Merhabalar matematik konularından sınıflandırma ve eşleştirme'yi kapsayan 36-48 aylık çocuğun gelişim özelliklerine uygun,belirlenen amaç ve kazanımlarla ilişkili etkinlik yapmam gerekiyor yardımcı olursanuz çok sevinirim bir de yarına kadar yapmam lazım lütfen yardım şimdiden teşekkürler:phzuihf:

Tepki Skoru
0
cnm yarına kadar yapmam lazım demişsin ama ben yeni gördüm msjını.
geç mi kaldım fikir wermekte?

Tepki Skoru
0
pelincim böyle durumlarda bize 1-2 gün önceden söle ki yardım edebilelim sana.biz matematik dersinde çok güzel şeyler yapmıştık.bunları senle paylaşmayı isteriz cnm

Tepki Skoru
0
haklısın 'denizlili güzel' bende sıkıştım biraz gün olarak neyseki ödevi mi teslim ettim ve hoca çok beğendi :36_7_8: Şimdi de matematik konularından grafikler,ölçme,uzaysal algı ve şekillerle ilgili etkinlikler yapıcam :36_1_21:

Tepki Skoru
0
merhabalar matematik konularından ölçmeyle ilgili birkaç etkinlik yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz lütfen:)

Tepki Skoru
0
sınıflandırma ile ilgili materyal hazırlamam lazım yardımcı olur musunuz.nasıl bi materyal hazırlayabilirim.vize notunu bu projelerden alcam

Tepki Skoru
0
merhaba benim de kağıt katlama etkinlikleriyle ilgili sunum hazırlamam gerekiyor acaba nasıl bir etkinlik yapabilirim sınıfta?bir fikir önerebilir misiniz? şimdiden teşekkürler.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle