Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Martı ve uçaklarımız...

Tepki Skoru
0
Martıyı 1-2-3. sınıf müdürüm gösterdi. Çok hoşumuza gitti ve okulca yaptık. Bizim planımız martıları yaptırıp sonra bahçede martılarla oynamalarını sağlamaktı. O yüzden etkinliği dışarda yaptık. (Çok kalabalık olmasın diye 1-2-3ler sınıflarında yaptılar. Neyse... benimkiler el alışkanlıkları sayesinde olsa gerek çabucak bitirdi. (2 çocuk beni dinlemeden kendi kafalarına göre kesince etkinlikleri bozuldu. Ben de normalde yapmadığım bir şeyi yaparak "Kendi başınıza yaptıysanız sonucuna katlanmanız lazım" diyerek yeni etkinlik vermedim.) Etkinlikler bittikten sonra kıyamadım siğer martıların oynarken bozulmasına. Ve Martıları sınıfa götürüp boş birer kağıt alıp tekrar bahçeye gelmelerini istedim.

Gelen kağıtlarla da daha önceden 3-4 defa yaptığımız kağıt uçaklardan yaptık. Çocukların çoğu ben göstermeden yaptı. Diğerlerine ise gösterdim. Uçaklar bitti baktık 1-2-3lerden daha 2-3 çocuk gelmiş. Biz de başladık oynamaya. 1-2-3lerin de etkinliklerini bitirmesiyle ise bahçe cümbüş yerine döndü. :)

Not: Özel hayatın korunumu ve velilerimdden ya da üstlerimden gelebilecek şikayetlere mahal vermemek için bundan sonra etkinliklerimde çocukları çekmemeye dikkat edeceğim. Fotoğraflarda çocuklar olursa da yüzlerini gizleyeceğim.

Neyse işte etkinliklerden fotoğraflar:
................

Ekli dosyalar

Tepki Skoru
2
Çok güzel olmuş, çokta eğlenmişsiniz.Paylaşımınız için teşekkürler.

Tepki Skoru
0
martıyı çok beğendim, emeğinize sağlık.. kalıbını ve kısaca yapılışını da paylaşırsanız çok mutlu olurum..

Tepki Skoru
0
Şu an yanımda kalıbı yok. Okulda kaldı. Okula gidince paylaşırım. :)

Tepki Skoru
0
Unutmam. Hatırladığım kadarıyla müdür odasındaki bilgisayarda duruyor. İnşallah müdürüm silmemiştir. Sildiyse de yenisini indiririm ya da olmadı kendim çizerim baştan. :)

Tepki Skoru
3
kalıbını ben de bekliyorum...çok beğendim bu etkinliği, müdürünüze teşekkürler, çocuklarınızın eline sağlık :)

Tepki Skoru
0
Yapılışına gelince bir A4 kağıdının ön yüzüne birini arka yüzüne diğerini çıkarıyorsunuz. Sonra Yan ve arka kanatlarını ve boynuyla kafasını kesiyorsunuz. Bir de boynunun hizasındaki iki kısa çizgiyi kesiyorsunuz. Daha sonra boynunu ortadaki çizgiden katlıyorsunuz. Sonra da kıvırıp olduğu yerde 180 derece çevirip arkadan sokuyorsunuz. (o iki kısa çizgiyi kestiğimiz yer kafayı kesince boşalan daireye girecek.)

Tepki Skoru
0
Uğraştırdım sizi hocam, çok teşekkür ederim.. sayenizde bizim de bir martımız olacak..

Tepki Skoru
0
Teşekkürler,çok beğendim.Çocuklar da eminim çok seveceklerdir.Yapımını pek anlamadım ya,okuldaki arkadaşlarla çözeriz herhalde...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle