Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Marmaraya dgs ile geçen varmı

Tepki Skoru
0
ben marmaraya dikey geçiş yapmayı düşünüyorum ama tam olarak karar vermiş değilim bu konuda yardımcı olabilirmisiniz

Tepki Skoru
0
gecen sene gecıs yaptım senı kararsız bırakan nedir ,intibağı rahatça atlattım o yonden rahat ol derım

Tepki Skoru
0
çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için ben intibakta görülen dersleri öğrenebilirmym ayrıca 2 dersten kalırsan 3.sınıfta veremezsn üniv. ilişkin kesiliyr diye duymustm bu sadece intibak içinmi geçerli 3. sınıfa gecnce atılma varmı birde bnm puanm 264 söz.282 aldm ama marmaraya gelmk istyrm ilk tercihm orası olck yerleşmeme gibi bir sorn olurmu siz kaçla yerleşmiştniz yanlış bi seçim yapmk istemiyrm yardımcı olursnz çok sevinirim

Tepki Skoru
0
dersler senın ıkı yıllktayken aldıgın derslere gore belırlenıyor.atılmayla ılgılı tam bılgım yok bız 5 kısıydık derslerden kalan olmadı.puanın bence ıyı ben 263 le yerlestım.ben yerlesırsın dıye dusunuyorum ıstersen bır dersaneden de yardım al derım onlar daha ıyı bılır prosedürleri.en yuksek puanla yerlesen bendım buda belkı fıkır verır sana ınslh yerlsesırsın

Tepki Skoru
0
gerçekten çok teşekkür ederim gelirsem tanışabiliriz inşallah ben tokatlıyım burda dgs konusunda tecrübeli bi kadro yok ama bende bi dersaneden yardım almayı düşünüyrm sağoln

Tepki Skoru
0
ınslh okulda da yardımcı oluruz istbuldakı dersanelerı arayabılırsın

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00