Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Mardin de düzenleyelim arkadaşlar!!!

Tepki Skoru
0
bende çok istiyorum biz mardinde oldukça kalabalığız mazıdağda yani ilçesinde bile enaz 20 okulöncesi öğretmeni var. yani bence mutlaka gelmelisiniz yeni atanan öğretmenler olarak bu seminerlerin bize çok faydası olacak. şimdiden çok teşekkür ederim iyi çalışmalar

Tepki Skoru
0
maralbas ben merkezde yenişehirde oturuyorum. yeşillide çalışıyorum.bu ay seminer yoğunluğu nedeniyle ancak mayıs sonuna mardine sıra gelecekti. okul öncesi şenliklerinin 1 hafta sürecek olması ve aöf sınavı ile aynı tarihte çakışacaktı. bu nedenle önümüzdeki dönem başı inş. öncelikle mardinde başlayacağız seminerlere...selçuk hocam unutmazsa tabii:)))

Tepki Skoru
0
inş. mardin unutulmazz!!!!!!!!! 22 mayıs şanlıurfa seminerine katılcağım.

Tepki Skoru
0
Tamamdir urfada gÖrÜŞÜp taniŞiriz :) gÜzel geÇeceĞİnden emİnİmmm.

Tepki Skoru
0
önümüzdeki dönem mardinde olacak hocam. siz şimdiden tüm çevrenizde reklamımıza başlayın:)))

Tepki Skoru
0
selçuk hocam artıkkk duy sesimizi yahuuuu gelin artık şu mardine :) hem bir gün olmasın 2 gün olsun 1.gün seminer olsun 2. gün gezi olsun kalacak yer sorunu olanlar bizim evin damında yer var oarada misafir edebilirim:)

Tepki Skoru
0
mardinde hala bir seminer düzenlenmedi değil mi arkadaşlarr... bence çok faydalı olacağına inanıorum bendee.. 4 gözle beklioruzz...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle