Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

LYS Başvuruları Yarın Başlıyor

Tepki Skoru
1
Üniversite adayları için sınav maratonu devam ediyor.
Haziran ayının ikinci yarısında yapılacak Lisans Yerleştirme Sınavları için başvurular yarın (05.05.2010) başlıyor.
180 Puan Alan 1 Milyon 233 Bin Aday Başvurabilecek
Üniversiteye girişte ikinci basamak LYS’lere ilk sınavdan 180 puan üstü alan 1 milyon 233 bin aday başvurabilecek.
Beş kategoride yapılacak sınav için adaylara her hangi bir kısıtlama yapılmadı.
Adaylar girmek istedikleri her sınav için 20 TL ödeyecek. Başvurular bireysel olarak internet üzerinden ve başvuru merkezlerinden yapılacak.

Tepki Skoru
0
Ygs den 319 aldın aöf istiyorum.lys ye girmeyi düşünmüyorum.lys ye girecek olanlara başarılar.

Tepki Skoru
0
ben ygs den 307 aldım açık öğretim okul öncesi öğretmenleği istiyorum ama meslek lisesi son sınıf öğrencisiyim gelmeyeceğini düşünerek lys ye giricem umarım bu puanım yeterlidir

Tepki Skoru
1
hayırlısı olsun....
okulumdaki rehber öğretmenim 300 den yukarısının şansı olacağını söyledi....tercih listenizde bulundurun bence....

Tepki Skoru
0
lys ye girdiğimde yinede bu ygs puanımdan yararlanabilecekmiyim ben açık lisedenim ve dershaneye gitmedim danışacağım bi bura var

Tepki Skoru
1
hayır lys ye girsenizde puanızda düşme olmaz... tercih döneminde ygs puanlarınızlada tercih yapabilirsiniz...:)

Tepki Skoru
0
tşk ederim sizin bilginiz varsa rica etsem bilgi verirmisiniz lys de sözel bölümden girdiğimde hangi derslere çalışıp hangilerine girmem lazım çok sağolun ayrıca ilginize..

Tepki Skoru
1
rica ederim:)
LYS-3 : Edebiyat-Coğrafya Sınavı (Türk Edebiyatı, Coğrafya-1)
* LYS-4 : Sosyal Bilimler Sınavı (Tarih, Coğrafya-2, Psikoloji/Sosyoloji/Mantık)

Tepki Skoru
0
:)tşk ederim çalışmaya başlasam iyi olur :)

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar. bir konu hakkında düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.. ygs 4 den 349 ygs 3 den 317 aldım.

hayalim selçuk ç,g.öğrtm idi. fakat o bölüm bu yıl kaldırılmış çok üzüldüm .l
ys ye gireceğim acaba lys den alacağımız puanların bizim alanlarımıza bir katkısı var mı artık yoksa bizim için tümden alan dışımı ?

Tepki Skoru
1
lys ye girdiğimde yinede bu ygs puanımdan yararlanabilecekmiyim ben açık lisedenim ve dershaneye gitmedim danışacağım bi bura var
arkadaşım dershaneye gitmeseniz bile birçok deshne rehber hocaları size yardımcı olabilir.herhangi bir dershaneye giderseniz rehber hoca ile görüşecem derseniz hocalarımız yardımcı olacaktır.ben dershaneye gitmiştim fakat görüş alışverişinde bulunmak için beni tanımayan ve kayıtlı olmadığım birçok dershaneye gitmişitim ve bana çok yardımcı olmuşlardı...bence birkaç dershane dolaşın bilginizeeeeee. çünkü onlar bu işin uzmanıdır..............:36_3_12:

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle