Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Lütfen yardımmmm

Tepki Skoru
0
arkadaşlar nimet çubukçunun dünkü konuşmasında şöyle bi cümle geçiyor

" KPSS sınav sonuçlarına ilişkin değerlendirmenin, iki yıllık sürecin Temmuz ayında sona erecek olması nedeniyle bu yıl ilk defa ve son defa 10 bin atamayı Haziran ayında yapıyoruz."

bu ne demek oluyor arkadaşlar ben bu sene kpss ye başvurmadım geçen seneki puanım geçerli diye 2009 puanları temmuzda geçerlilğini kaybediyor mu ?? yoksa benmi yanlış yorumluyorum bu cümleyi lütfen yardımmmmm :(

Tepki Skoru
0
hocam geçerliliği kaybetmiyor merak etmeyin. o 2008 puanları için ki atamalar da geçerli idi puanlar yanmasın diye. bundan sonra yılda bir kez alım yapacakya son kez haziran atamasını kasdetti bundan sonraki atamalar sadece bir kez oda ağustosta yapılacak

Tepki Skoru
0
hocam geçerliliği kaybetmiyor merak etmeyin. o 2008 puanları için ki atamalar da geçerli idi puanlar yanmasın diye. bundan sonra yılda bir kez alım yapacakya son kez haziran atamasını kasdetti bundan sonraki atamalar sadece bir kez oda ağustosta yapılacak
hocam bi an kafayı yiycektim inş öledir

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.