Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

LÜtfen herkes dİkkatle okusun!Çok Önemlİ

Tepki Skoru
0
Lütfen bu yazımı benim adıma ilgili sitede yayınlayın demiş. Bahse konu siteye üye olan varsa bu yazıyla başlık açsın o sitede. Bu yazıya istinaden haberi düzeltimişler.Çok Önemli.:

Sayın Memurlar.net sitesi yöneticileri,

"Bakan Çubukçu'ya Çok Büyük Öfke" başlıklı yazının içeriğinde "244 bin adayı ilgilendiren bir öğretmen alım işleminde, Ağustos ayında 10 bini sözleşmeli olmak üzere 15 bin öğretmen alınacağını belirtmek ve 10 bin sözleşmelinin 8 binin okul öncesine ayrıldığını söylemek çok vahim bir siyasi hatadır." ifadesine nasıl yer verebildiğinizi anlamak gerçekten mümkün değildir. Üye olmasam da sitenizi memurların haklarının belirtilmesi ve haklarının aranması konularında sürekli takip etmekteydim. Ama bugün belki de ilk defa yanlı bir haber yaparak bazılarının hakkını aramak adına diğerlerine tanınan hakkın hata olduğunu belirtiyorsunuz. Ben bir okul öncesi öğretmeni olmasam da onların adına verilen bir kararın siyasi bir hata olarak değerlendirilerek bunu da siz memur haklarını savunduğunu iddia ettiğiniz sitenizde manşet olarak bulundurmanız yanlış bir hak arayış örneği sergilemektedir. Sizler memurların hakkını gözetip onların sesi kulağı olurken arkanızda sizi takip eden memurlara da nasıl hak aranacağı konusunda da örnek teşkil etmeniz gerekmektedir. Yaptığınız haberin ne kadar yanlı ve ne kadar hatalı olduğunu anlatmak yersiz değil. Bu okul öncesi öğretmenlerine şunu düşündürmeyecek midir? "Acaba bu haberi destekleyen ve manşete taşıtan editör yada sorumluların yakınlarında mağdur olacak birileri mi vardır?"

Yapmış olduğunuz şey bu ülkenin çok önemli bir kurumunda üst düzeyde bulunan birisi olarak beni etkilemişse diğerlerini düşünmek yerinde olacaktır. Sizler sayıların siyasi hata olduğunu değerlendirmek yerine "244 bin adaydan 15 bin öğretmen atamasının yapılacak olması siyasi bir hatadır." şeklinde vermek daha doğrudur. Çünkü kuzunun sesine kulak kesilirken koyundan olmamak gerekir. Sizler tüm memurların haklarını savunan bu ülkede en çok takip edilen memur sitesisiniz. Bu nedenle yapılmış olan haberin düzeltilerek yeniden manşete taşınmasının sizlere üye olan tüm memurların haklarını gözeten ve objektif davranan bir yapıda olduğunuzun kanıtı olacaktır. Savunulması gereken neden 10 binde 8 bin okul öncesi öğretmeninin olduğu değil, neden 244 binde 40-50 bin öğretmenin atandırılmadığıdır. Türkiye Cumhuriyeti'nde bu konularda en çok takip edilen sitelerin başında geliyor olmanız nedeniyle bunu beklemek benim ve benim gibi vatandaşların hakkı olup sizlerin de en büyük görevidir.

Saygılarımla arz ederim.

Tepki Skoru
0
bence çok güzel bir yazı teşekkür ederim. nasıl böyle bir haber yayımlayabiliyorlar bizler öğretmen değilmiyiz bakıcı mıyız acaba bunu anlamıyor mı bilmiyorum bakıcı olsaydık fakültede ne işimiz vardı ... neyse sinirlerimi bozmayacağım yaptıklarının ayıp olduğunu mutlaka biliyorlardır o siteye hayatta üye olmam!

Tepki Skoru
0
bence çok güzel bir yazı teşekkür ederim. nasıl böyle bir haber yayımlayabiliyorlar bizler öğretmen değilmiyiz bakıcı mıyız acaba bunu anlamıyor mı bilmiyorum bakıcı olsaydık fakültede ne işimiz vardı ... neyse sinirlerimi bozmayacağım yaptıklarının ayıp olduğunu mutlaka biliyorlardır o siteye hayatta üye olmam!

bence de çok güzel bir cevap demek istemiştim kesinlikle memurlar net.in yazdığına güzel demedim gerçi neyi savunduğumu anlamışsınızdır ben yine de açıklamak istedim.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle