Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Lütfen arkadaşlar susmayın birlik zamanı

Tepki Skoru
0
abbas güçlünün imza kampanyasına katıldım bildiğim bütün kişilerin e-postasını ve adını yazarak destek oldum dahada olucam....Arkadaşlar lütfen sizde tüm bildiğiniz kişiler adına imza kampanyasına katılın...okuyup geçmeyin hareket desteeeeeeeeekkk NE OLUUUUUUUUURRRR...

Tepki Skoru
0
birde tüm bildiğimiz yerlere e-mail atalım zaman birlik olma zamanı hem ders çalışalım hemde destek olalım

Tepki Skoru
0
uydurma mail adresleri ilede kampanyaya katılabılırsınız ben öyle yaptım oyunuz kaydedildi diyor yinede ;:D

Tepki Skoru
0
arkadaşım bu kampanya ne işi için atamayı öne çekme falanmı açıklık getirmemişsin anlayamadım .....
haziran atamasını marta çekmek için abbas güçlü bi imza kampanyası başlattı zeynep hocamın bahsettiği kampanya bu olsa gerek,TAM DESTEK HEPP DESTEKKK

Tepki Skoru
0
arkadaşım bu kampanya ne işi için atamayı öne çekme falanmı açıklık getirmemişsin anlayamadım .....
arkadaşım haziran atamasını öne çekmek için... haziranda alım olursa ek alımı yapmazlar.......temmuzdaki sınavı bahane ederler....şimdi alsınlar ki ek atama olsun......zaten topu topu 2000-3000 kişi kaldık......temmuz sınavında bu sayı 12000-13000 'e çıkıcak durmayalım abbas güçlü sitesinde imza kampanyasına katılın arkadaşlar.... DESTEEEEEEEEK

Tepki Skoru
0
arkadaşım haziran atamasını öne çekmek için... haziranda alım olursa ek alımı yapmazlar.......temmuzdaki sınavı bahane ederler....şimdi alsınlar ki ek atama olsun......zaten topu topu 2000-3000 kişi kaldık......temmuz sınavında bu sayı 12000-13000 'e çıkıcak durmayalım abbas güçlü sitesinde imza kampanyasına katılın arkadaşlar.... DESTEEEEEEEEK
anladım hocalarım tamam bende varım tam destek hep destek..........

Tepki Skoru
0
45 puanla bende beklemekteyim.imza kampanyasına ben ve ablam katıldım.dilerim, kalan herkes atanır.

Tepki Skoru
0

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye