Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Liselerde öğretmenlik yapmak istiyorum.bilginiz varmı?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bilmiyorum bu konuda başlığınız varmıydı.
ben aöf okul öncesi öğretmenliği 4. sınıf ta okuyorum.bunun yanısıra 3 sene görev yaptım.bu yıl kpss ye hazırlanıyorum.
kız meslek liselerinde meslek derslerine girmek istiyorum.bunun için kaç puan almam lazım?
veya kendi bölümümde 1 sene çalışsam liseye geçebilirmiyim.bu konuda bilginiz varmı lütfen cevap yazın

Tepki Skoru
0
ArkadaŞim leselerde meslek lİsesİ derslerİne gİremezsİn bİzlerİ Ücretlİ olarak sadece o.Ö.Ö olarak aliyorlar.

Tepki Skoru
0
Lİselerde kadrolu yada sÖzleŞmelİ olarak ÇaliŞmak İÇİn ayrica Ünİversİtenİn Çocuk gelİŞİmİ mezun olman gerekİr..

Tepki Skoru
0
Lİselerde kadrolu yada sÖzleŞmelİ olarak ÇaliŞmak İÇİn ayrica Ünİversİtenİn Çocuk gelİŞİmİ mezun olman gerekİr..
EVET kadrolu atandıktan sonra eğer ço.gel öğretmeni eksikse ana okulu bölüm şefi ve lise müdürü seni saat karşılığında eksik kalan derslere alabilir......

Tepki Skoru
0
çocuk gelişimciyi okul öncesine atıyo ama okul öncesini çocuk gel atamıyooo buda gıcık bii durum

Tepki Skoru
0
teşekkürler arkadaşlar.ben hiç ümit bağlamıyım ozaman.kpss puanım yüksek olursa tercih edebilirim çocuk gelişimi öğretmenliğini diye duymuştum.bakalım hayırlısı

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle