Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Liseden okul öncesine geçenler

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben 6 yıldır lisede çalışıyorum malumunuz okul öncesine geçiyorum şuan yazılanları okuyorum ve çocuklarla ilgilenmekte sorun yaşamam ama evrak işleri anlatılanlara göre çok fazla aranızda liseden anasınıfına geçen var mı bana bilgi verebilir misiniz? okul öncesine geçmeyi istemediğim gibi bi anlam çıkmasın lütfen alanımla gurur duyuyorum ve 6 yıldır öğrencilerime de bu alanın güzelliğini aşıladım benim tek sorunum uzak kalmam

Tepki Skoru
0
valla seneye belli olacak ben 6 yıldır lisedeyim şuan anasınıfına hazırlık yapıyorum ama dediğim gibi endişelerim var yeniden stajer öğretmen gibi başlayacam işte bu durum beni biraz düşündürüyor ben lisede zorlanmıyordum epey birikimim oldu ama anasınıfına uzak kaldım

Tepki Skoru
0
arkadaşlar hala lisede görev yapıp da benim durumumda olan var mı

Tepki Skoru
0
ben 4 yıl lisede görev yaptım sonra anaokuluna müdür olarak geldim 1 yıl müdürlük yaptım (Amelelik)istifa ettim aynı okulda öğretmen olarak görev yapıyorum şahsen çok zor geldi liseden sonra müdürlük olayı ve öğretmenlik beni çok bunaltı stajer öğrencide yok bu sene hepsi üst üste geldi
Allah şimdiden kolaylık versin

Tepki Skoru
0
sağoln benim tek avantajım stajer öğrencilerimin olması onlarda zaten benim öğrencilerimdi

Tepki Skoru
0
bende 3 yıl lisede görev yaptım bu dönem anasınıfına geçtim inanın daha rahat hiç pişman olmadım tavsiye ederim

Tepki Skoru
0
inşallah dediğiniz gibi olur benim bulunduğum okulda bu sene açılıyor anasınıfı yani herşeyi ben oluşturacam neler tavsiye edersiniz

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle