Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Lise mezunu usta öğreticilere görev verilmeyecekmi

Tepki Skoru
0
okuduğum bir habere göre seneye ve bundan sonra lise mezunu usta öğreticilere görev verilmeyekmiş bu doğru mu

Tepki Skoru
0
evet doğru üniversite mezunu olanlara görev verilecek arkadaşım.

Tepki Skoru
0
üniversite mezunları usta öğretici sıfatı altında mı? yoksa öğretmenlik sıfatı altında mı? görev alacaklar(kpss yi kazanamadıkları sürece onlarda da öğretmen sıfatı verilemez)çok merak ediyorum.

Tepki Skoru
0
sözleşmeli öğretmen olur kpss yi kazanamadan görev alanlar

Tepki Skoru
0
'geçiçi' sözleşmeli öğretmen şeklinde adlandırılacağını duydum bende.

Tepki Skoru
0
sözleşmeliler hep geçicidir zaten kpss de yerleşene kadar ya birazda torpile bakıyo sözleşmeli olmak açıkcası sözleşmeli öğretmenliğe başvuran bir çok kişide açıkta kalabiliyor

Tepki Skoru
0
benım anlamadıgım aöf de okuyanlardamı çalılşamayacak dadıstay karaında madde dedn baska bısı yok çok karışık bısı anlamadım

Tepki Skoru
0
a.ö fakültesi dahil değil orada diyo ki a.ö,usta öğr ve 60 saatlik kurs alanlar görev alırken bu karardan sonra KIZ MESLEK LİSESİ MEZUNLARI VE 60 SAATLİK MESLEKİ EĞİTİM KURSU ALANLAR YANİ usta öğreticiler GÖREV ALAMAYACAKLAR A.Ö DAHİL DEĞİL YANİ hani bir sıralama vardı alımda o sıralama aynen geçerli sadece usta.öğret. ve lise mezunları çıkıyor görevlendirme yine aynı

Tepki Skoru
0
memurlar net te okudum ve bazı tanıdıklarla görüştüm yazıda şöyle o kısmı:Bakanlık, 2008 yılında yürürlüğe koyduğu uygulamada, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim fakültesinde öğrenim görenler ile Kız Meslek Liselerinin çocuk gelişimi ve eğitimi bölümü mezunlarını, İl Milli Eğitim müdürlüklerinde 60 saatlik mesleki bir eğitime tabi tuttuktan sonra başarı sırasına göre öğretmenliğe görevlendirebilmekteydi.

Danıştay verdiği kararda, ortaöğretim kurumlarından mezun oları da kapsayacak şekilde yapılmış olan düzenlemenin hukuka uygun olmadığını belirtti.

Bu karar sonrasında; Kız Meslek Liselerinin çocuk gelişimi, çocuk gelişimi ve eğitimi ile çocuk gelişimi ve bakımı bölümlerinden mezun olanlar, 60 saatlik mesleki eğitim sonrasında okullara usta öğretici olarak görevlendirilemeyecek.

bu karar sonrasında yazan yeri dikkat le okuyun anlaşılır

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.