Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Lisans mezunu tecrübeli anaokulu öğretmeniyim

Tepki Skoru
0
1994 yılında kız meslek lisesi çocuk gelişimini bitirdim. İstanbul da Çeşitli kurumlarda görev aldıktan sonra İzmir Çeşme ye taşındım ve a.ö.f okul öncesi öğretmenliğini bitirdim.ÇEŞME DE KENDİ okulumu açtım M.E.B bağlı okulumda 7 sene hizmet verdim.İstanbula dönme kararı aldığımızdan dolayı kurumu DEVRETMEK zorunda kaldım.1977 doğumluyum ve adaylığım kalkmıştır.Şimdi güvenli ve huzurlu bir ortamda mesleğime devam etmek istiyorum.kADİKÖY VE KARTAL ARASI OKULLAR TERCİHİMDİR.Daha önce işletmeciliğe sahip olduğumdan dolayı okulun her türlü evrak işinde de yardımcı olabilirim.TEŞEKKÜR EDERİM.

Tepki Skoru
0
Merhabalar..
Şu anda tatİldeyİm.sİzİn İÇİn bİr acİlİyet varmi ? EĞer Öyleyse ÜzÜlÜrÜm.ÇÜnkÜ tatİle daha dÜn Çiktim.ama acİl deĞİl yenİ dÖneme hazirlik İÇİnse dÖner dÖnmez mutlaka sİzİnle İrtİbata geÇmek İsterİm..teŞekkÜrler.

Tepki Skoru
0
Sİze ulaŞmaya Çailitim ancak maalesef ulaŞamiyorum.eĞer halen dÜŞÜnÜyorsaniz sİzİnle İrtİbata geÇmek İsterİm.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle