Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Lisan diplomamı aldım ama????

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar ben aöf okulöncesi öğretmenliği lisans diplomamı bu yıl aldım.Ama diplomamın üstünde bi stajerlik denen bişey varmış ve onun kaldırılması gerekiyormuş. Nedir? Nereye başvurulur?

Yardımlarınızı rica ediyorum???????

Tepki Skoru
0
Slm
Bende AÖf Mezunuyum Ve Kadrolu ÖĞretmenİm Bu Satjerlİk Durumuu TÜm ÖĞretmenler İÇİn GeÇerlİ MesleĞe BaŞaldiĞin İlk Yil TÜm ÖĞretmenler Aday ÖĞretmen Olarak Anilir Ve İlÇe Mİllİ EĞİtİm Tarafindan Temel , Hazirlayici Ve Uygulamali EĞİtİm ProĞrami Uygulanir Ve Bu SÜre DolduĞunda SatjerlİĞİnİz TamamlanmiŞ Olur ,bu Özel ,devlet , Özel EĞİtİm Vb.. TÜm Kurumlarda TÜm ÖĞretmenlere Uygulana Bİ Durum Yanİ A.Ö.f İle İlgİlİ DeĞİl..

Tepki Skoru
0
Yanİ Bunun İÇİn Bİ Şey Yapmiycaksin MesleĞe BaŞladiĞinda KendİlkİÜİnden GelİŞen Bİ SÜreÇ ...

Tepki Skoru
0
Ama ben zaten 13 yıldır özel okullarda öğretmenlik yapıyorum ve şu anda da öyle.Nereye başvurmam lazım bunun için?

Tepki Skoru
0
Canim Bende 5 Yil Özelde ÇaliŞtim
Ama Lİse Mezunu Olarak Yanİ Ünİversİte Dİplomasini Alinca Bİ Daha Stajer Oluyorsun Yanİ Öncekİ ÇaliŞma SÜren Bunu Etkİlemİyor

Tepki Skoru
0
Şİmdİ Sene BaŞinda Okulun Senİn SÖzleŞmenİ Ünİverste Mezunu Aolarak Yapicaqk Ve Evraklarini Yenİleyİp Ünİverste Dİpolamanla Beraber Mİllİ EĞİtİmden ÇaliŞma Onayi Alicak Sonra EĞİtİm Yili BaŞinda Mİllİ EĞİtİm Stajerlerİn İsİmlerİnİ İsteyİnce Adini Bİldİrİcekler Sonra Sana EĞİtİm ProĞrami Ni Stjerlİk Sders Saatlerİ Yollanir Okuluna..

Tepki Skoru
0
Ama Takİp Etmen Lazim EĞer Okulun Adini Bİldİrmezse EĞİtİmİ KaÇirirsin Ve Bİ DÖnem Daha Beklersİn

Tepki Skoru
0
Bİde Sosyal Hİzmetlere BaĞli KreŞ Ve GÜndÜz Bakimevlerİnde BİldİĞİm Kadiryla Bu ProsedÜr Uygulanmiyordu

Tepki Skoru
0
ewet ben de öyle biliyorum sh bağlı yerlerde olmuyor.Ozaman benim meb bağlı bi yerde çalışmam gerek öyle diilmi?

Tepki Skoru
0
eevet milli eğitime bağlı özel anaokullarıda olur ama özelde kaldırılsa bile milli eğitimde ilk bir yıl eğitimlere katılmasan bile tayin vb..uygulamalra için bekliyorusn yanii pek işe yaramıyor..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle