Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Lanet olsun bÖyle adalete

Tepki Skoru
0
millet 40 lı puanlarla kendi memleketine, istediği okula atandı biz 76 puanla allahın dağına sözleşmeli olarak atandık

Tepki Skoru
0
hocam 40 taban verildi ama 40 la atanmadı kimse önce doğru dürüst araştırın sonra yorum ve sitem yapın,47 küsürde kaldı sanırım

Tepki Skoru
0
egerkı şikayetçiysen mevlam senı o ALLAHIN DAGINDAN DA alsında şukretmesını bılll!!!!!!!!!!!!!!!

Tepki Skoru
0
bırakın arkadaslar böyle insanlara cevap vermeye değmez birkac ay önce dağbaşıda olsa razıydılar simdi ise şikayetçiler ben lanet kelimesini kullanma o lanet gelir bulur seni

Tepki Skoru
0
konuya cevap yazan arkadaşlar siz iyi misiniz ya. alalala laflara bak. Konuyu yazan arkadaşa tamamıyla katılıyorum biz dirsek çürüttük deli gibi çalıştık sen yan gel yat osman 50 puana süper gibi yere atandın. Atandın yetmiyo bi de haksızlığa uğrayan arkadaşlara laf atıyosun.Asabımı bozdun. Kır dizini kapat çeneni de aldığın kıytırık puanla atandığın yerde işine bak.

Sen şimdi böyle yapılarak haksızlık olmadığını mı savunuyorsun? Eğer öyleyse aklından şüphe ederim ben senin.Adalet kavramın daha gelişmemiş heralde. Mebde çalışanlar da aynı şeyi söylüyor.

Benim anam ağlıyor ta nereye gidiyorum.Biri de çalışma o zaman demiş yaa aldığımız ii puanlarla çalışmayalaımda senin gibi 40 puanlılar atansın demi

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bencede bize haksızlık yapıldı.yüksek puanla kötü yerlere atandık ama bu düşük puanla iyi yerlere atanan arkadaşların suçu değil.onlara kızmamız hakaret etmemiz çok yanlış.
buradaki en büyük hata meb in.şayet 17 bin usta öğreticilik iptal edilmeseydi bize böyle bir haksızlık yapılmayacaktı.fakat danıştay kararı iptal edince yeni 10 bin sözleşmeli almak zorunda kaldılar ve ilk atamada doğuya yüklenince 10 bin kişiyi de güzel yerlere atadılar...
bu ayıbından dolayı meb i kınıyorum o kadar....

Tepki Skoru
0
arkadaşım beni yukarıda yazılan cevaplar çıldırttı. Ben de seninle aynı düşünüyorum ama böyle insanlara da tahammül edemiyorum. zaten çıldırmak üzereyim eşimden ayrıyım napsam ne etsem gelemiyorum mutsuzum bi de böyle konuşan insanları görünce...

Tepki Skoru
0
seni anlıyorum arkadaşım bende eşimden ayrı zor günler geçirdim...çok şükür şimdi biraz yakınız en azından günlük gidiş geliş yapabiliyorum.allah seni de eşine kavuştursun.
bir de herşeyde bir hayır vardır canını hiç sıkma...bunun neresinde hayır var deme mutlaka vardır...hatta bununla ilgili bir kıssa var senle paylaşmak istiyorum.umarım seni rahatlatır.

Padişahın çok sevdiği bir veziri varmış ve bu veziri hiç bir zaman yanından ayırmazmış. Nereye gitse onu da yanında götürürmüş. Vezir her işin ve olayın sonunda her işte bir hayır var lafını ağzından düşürmezmiş.
Bir gün padişah ava gidecek olmuş ve hep beraber ava çıkmışlar. Padişah tüfeğini doldururken vezir yanlışlıkla tetiğe basar ve patlayan tüfek padişahın baş parmağını koparır. padişah can havli ile bağırmaya başlar ama vezir padişaha:
- Padişahım her işte bir hayır var der. Padişah çok sinirlenir ve :
- Ne hayrı be adam parmağımı koparttın. atın bunu zindana der. Vezir yine :
- Her işte bir hayır var der.
Derken aradan belli bir süre geçer ve padişah yine ava çıkar ama bir süre sonra ormanda kaybolur ve yamyamlar padişah ve adamlarını yakalar hepsini ayrı ayrı kazanlara koyup pişirmeye karar verirler. Ama oda ne padişahın bir parmağının olmadığını görürler. Onların adetlerinde ise bir insanı yemek için bütün uzuvlarının tam olması gerekmektedir. bu yüzden padişahı salıverirler. Padişah hemen vezirin yanına gider ve :
- Kusura bakma senin sayende canım kurtuldu ama ben seni zindana attım der. Bunun üzerine vezir:
- Önemli değil padişahım senin beni zindana attırmanda da bir hayır vardı der. Padişah:
- Hayır bunun neresinde der. Vezir:
- Eğer siz beni zindana atmamış olsaydınız o av merasimine bende gelmiş olacaktım. Benim bütün uzuvlarım tam olduğu için şu an muhtemelen bende o kazanların içinde pişmiş ve yamyamlar tarafından afiyetle yenmiş olurdum der..

hayatımızdaki kontrol edemediğiz şeylerde hep bir hayır aramalıyız bence...ancak bu şekilde mutlu olabiliriz.

Tepki Skoru
0
haklısınız valla arkadaslar sonuna kadar destek ben gecen sene mart atamasında cok kotu bır ılceye atandım atandım dıye hoplaya zıplaya geldım ama sımdı bakıyorumda atananlar pek mutsuz demek kı emek verılmeden bır takım seyler elde edılınce anlamıda olmuyormus valla yazık emeklerımıze haksızlık dız boyu

Tepki Skoru
0
seraziz hocam yüksek puan alıp atanmışsınız ama maalesef saygıyı unutmuşsunuz peki bu insanların yan gelip yattıgını nerden biliyorsun bilmediklerinden düşük puan aldıklarını sanmıyorum bilip bilmeden insanları çok yargılıyorsunuz evet bende düşük puan aldım ama sizin dediğiniz gibi ense yapmadım gecemi gündüzümü katıp çalıştım ama maalesef bazen insanın istedigini gibi gitmiyor sınavdan 1.5 ay önce annemi kaybettim ve doğal olarak kendimi veremedim bilip bilmeden insanları suçlamak kolay hatta resmen küçümsüyorsunuz kimbilir benim durumumda olan sorunlar yaşayan kaç kişi vardır hem eşin ayrı olmandabizim suçumuz değil bunun sinirinide insanları aşağılayıp ve küçümseyerek söyleyemezsin

Tepki Skoru
0
arkadaslar biz neden böyleyiz varmıdır bu kadar kendi içinde sorunlu başka bir branş daha maalesef ki yoktur.iyi öğretmenliği ,kötü öğretmenliği geçtim ne olur birbirinize insanlığa yakışır şekilde davranalım.Öğretmensek hepimiz bir olup kenetlenelim ama en çok köstek biziz tartışmanında ,öğretmenlere bizlere yakışır şeklini korumak lazım.düşük alan arkadaşlar evet atanamadılar ,haklılar onlarda meslek aşkıyla yanıyorlar ve bir an önce birer sınıfları tatlı tatlı öğrencileri olsun istiyorlar,yüksek alıpta çok ücra dağ köylerinde çalışan arkadaşlar sizlerde çok ama çok fazlasıyla haklısınız şöyle ki sözleşmeli öğretmenlik maalesef çakılı kadro oluyor yıllarca tayinin çıkmıyor çocuğunu,eşini,annesini,babasını herşeyini ardında bırakıyor bu insanlarda bence birbirimize kızmak yerine çözüm bulalım ve hepimiz için tek çözüm olan şubat atamasına yoğunlaşalım bakan açıklama yaptı şubatta atama yok diye hepimiz mail atalım imza yollayalım yani birşeyler yapalım ve şubatta yapılan atamanın kadrolu olması yönünde ısrarcı olalım tek kurtuluş bu böylece yüksek puanlı arkadaşlar istedikleri noktaya atanabilir onlarda haklı sözleşmeliyseniz sadece tek tercih hakkınız var ancak kadroluya tercih yapabiliyorsunuz boşalan yerlerede daha düşük puanlı açıkta kalan arkadaşlar gider ve herkes için faydalı birşeyler olur diye düşünüyorum lütfen çözüm bulalım başka düşüncesi olanlar varsa lütfen paylaşssın sonuçta akıl akıldan üstündür ben daha iyi fikirleri olan arkadaşlarıma kızmak yerine teşekkür ederim bilirimki hepimizi okul öncesi öğretmenlerini düşünmüştür çünkü,BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle