arkadaslar biz neden böyleyiz varmıdır bu kadar kendi içinde sorunlu başka bir branş daha maalesef ki yoktur.iyi öğretmenliği ,kötü öğretmenliği geçtim ne olur birbirinize insanlığa yakışır şekilde davranalım.Öğretmensek hepimiz bir olup kenetlenelim ama en çok köstek biziz tartışmanında ,öğretmenlere bizlere yakışır şeklini korumak lazım.düşük alan arkadaşlar evet atanamadılar ,haklılar onlarda meslek aşkıyla yanıyorlar ve bir an önce birer sınıfları tatlı tatlı öğrencileri olsun istiyorlar,yüksek alıpta çok ücra dağ köylerinde çalışan arkadaşlar sizlerde çok ama çok fazlasıyla haklısınız şöyle ki sözleşmeli öğretmenlik maalesef çakılı kadro oluyor yıllarca tayinin çıkmıyor çocuğunu,eşini,annesini,babasını herşeyini ardında bırakıyor bu insanlarda bence birbirimize kızmak yerine çözüm bulalım ve hepimiz için tek çözüm olan şubat atamasına yoğunlaşalım bakan açıklama yaptı şubatta atama yok diye hepimiz mail atalım imza yollayalım yani birşeyler yapalım ve şubatta yapılan atamanın kadrolu olması yönünde ısrarcı olalım tek kurtuluş bu böylece yüksek puanlı arkadaşlar istedikleri noktaya atanabilir onlarda haklı sözleşmeliyseniz sadece tek tercih hakkınız var ancak kadroluya tercih yapabiliyorsunuz boşalan yerlerede daha düşük puanlı açıkta kalan arkadaşlar gider ve herkes için faydalı birşeyler olur diye düşünüyorum lütfen çözüm bulalım başka düşüncesi olanlar varsa lütfen paylaşssın sonuçta akıl akıldan üstündür ben daha iyi fikirleri olan arkadaşlarıma kızmak yerine teşekkür ederim bilirimki hepimizi okul öncesi öğretmenlerini düşünmüştür çünkü,BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ