Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kütle Hacim Uzunluk İle İlgili

Tepki Skoru
0
biz geçen sene tırtılla ilgili bişeyler yaptık 3 tırtık kafası vardı,şimdi senden 3 boğumlu bir tırtıl yapmanı istiyorum deniro,çocuk 3 parçayı ekliyor,şimdi daha uzun bir tırtıl yap yada daha kısa bir tırtıl yap denir.
ağaçlar ve merdivenler kullandı çocuk elmayı almak için uygun merdiveni seçiyordu....
gerçi ne yaparsan yap beğenmeyecek.... :)
başkada hatırlamıyorum ki...

Tepki Skoru
0
bilmezmiyim biz yarın uygulamaya gisdiyoruz beden eğitiminden düşün 2 kişi....
ve bu ders çağlayan hocanın,gerçi bizi sever...umarım sevdiğini hatırlar o anda....

Tepki Skoru
0
kartonun üzerine 3 boyutlu bir şato yap. kenarlarına ağaç ev gibi şeylerle süsle. şatonun en üst katının penceresini oy ve içine onun içine sığabilecek bir bebek yerleştir. saçlarınada bir başka bebekten ek yap. birde prens yap. yada yine bebek kullanabilirsin. kartondan sırık hazırla, birde merdiven yap. bunları şatonun yanındaki evin arkasına sakla. hikayesi şöyle; cadı prensesi şatoya hapseder. prenste onu kurtarmaya gelir. yalnız şatonun hiç kapısı yoktur, ancak penceye çıkıp onu kurtarabilir. prens oraya ulaşmak için yerde birşeyler arar. evin arkasında bir merdiven bulur. merdiveni pencereye dayar fakat merdiven kısa gelir ve ulaşamaz. tekrar arar ve bu seferde sırık bulur. prens sırıkla atlar fakat sırıkta prensesi kurtaramaz. çünkü o da kısa gelir. en sonunda prenses rapunzel saçlarını aşağı salar ve yere değer. prens şaçından tutup tırmanır ve prensesi şatodan kurtarır.
işte böyle umarım işinize yarar

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.