Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

KÜtahya Gedİz Hayme Ana Anaokulu...

Tepki Skoru
0
Kütahya Gediz Hayme Ana Anaokulunda çalışıyorum herkese selamlar...

Tepki Skoru
0
gedizliyim ama öyle bi ana okulu duymadım yeni açılmış herhaldee

Tepki Skoru
0
hosgeldınız hocam aramıza bende uşaklıyım yakınızzz

Tepki Skoru
0
4 yıl kütahya simavda usta öğreticilik yaptım gedize bikaç kere geldim çok güzel biyer
şimdi o güzel yerleri özlüyorum ankarada böyle güzel yerler yok
kıymetini bilin

Tepki Skoru
0
4 yıl kütahya simavda usta öğreticilik yaptım gedize bikaç kere geldim çok güzel biyer
şimdi o güzel yerleri özlüyorum ankarada böyle güzel yerler yok
kıymetini bilin
merhaba.1 ay sonra eşimin görevinden dolayı simavın kuşu beldesine taşınacağız.bende usta öğreticilik yapmayı düşünüyorum.bu arada 4. sınıfa geçtim.daha önce hiç çalışmadım yani usta öğreticilik yapmadım.fakat nasip olursa simav ve çevre beldelerde hatta kuşudaki okulda çalışmak isterim.böyle bi istekde bulunabilirmiyim dilekçede.çünkü farklı bi ilçeye verirlerse beni git-gel çok zor olacak.evliyim 4 yaşında bi oğlum var o yüzden böyle düşünüyorum.simav hakkında hatta kuşu hakkında bilgi verirmisin.cevaplarsan sevinirim.:36_7_8:

Tepki Skoru
0
merhaba.1 ay sonra eşimin görevinden dolayı simavın kuşu beldesine taşınacağız.bende usta öğreticilik yapmayı düşünüyorum.bu arada 4. sınıfa geçtim.daha önce hiç çalışmadım yani usta öğreticilik yapmadım.fakat nasip olursa simav ve çevre beldelerde hatta kuşudaki okulda çalışmak isterim.böyle bi istekde bulunabilirmiyim dilekçede.çünkü farklı bi ilçeye verirlerse beni git-gel çok zor olacak.evliyim 4 yaşında bi oğlum var o yüzden böyle düşünüyorum.simav hakkında hatta kuşu hakkında bilgi verirmisin.cevaplarsan sevinirim.:36_7_8:
dilekçede belirtirsiniz ayrıca atama yapılırken arayıp sorarlar şuraya atıyoruz istiyomusunuz diye

Tepki Skoru
0
gediz hayme ana anaokuluna kadrolu okul öncesi öğretmni kontenjanı verilmiş

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00