- Tepki Skoru
- 0
Kütahya Gediz Hayme Ana Anaokulunda çalışıyorum herkese selamlar...
merhaba.1 ay sonra eşimin görevinden dolayı simavın kuşu beldesine taşınacağız.bende usta öğreticilik yapmayı düşünüyorum.bu arada 4. sınıfa geçtim.daha önce hiç çalışmadım yani usta öğreticilik yapmadım.fakat nasip olursa simav ve çevre beldelerde hatta kuşudaki okulda çalışmak isterim.böyle bi istekde bulunabilirmiyim dilekçede.çünkü farklı bi ilçeye verirlerse beni git-gel çok zor olacak.evliyim 4 yaşında bi oğlum var o yüzden böyle düşünüyorum.simav hakkında hatta kuşu hakkında bilgi verirmisin.cevaplarsan sevinirim.:36_7_8:4 yıl kütahya simavda usta öğreticilik yaptım gedize bikaç kere geldim çok güzel biyer
şimdi o güzel yerleri özlüyorum ankarada böyle güzel yerler yok
kıymetini bilin
dilekçede belirtirsiniz ayrıca atama yapılırken arayıp sorarlar şuraya atıyoruz istiyomusunuz diyemerhaba.1 ay sonra eşimin görevinden dolayı simavın kuşu beldesine taşınacağız.bende usta öğreticilik yapmayı düşünüyorum.bu arada 4. sınıfa geçtim.daha önce hiç çalışmadım yani usta öğreticilik yapmadım.fakat nasip olursa simav ve çevre beldelerde hatta kuşudaki okulda çalışmak isterim.böyle bi istekde bulunabilirmiyim dilekçede.çünkü farklı bi ilçeye verirlerse beni git-gel çok zor olacak.evliyim 4 yaşında bi oğlum var o yüzden böyle düşünüyorum.simav hakkında hatta kuşu hakkında bilgi verirmisin.cevaplarsan sevinirim.:36_7_8:
yaa iyi güzel o zaman.sağol zerrin.dilekçede belirtirsiniz ayrıca atama yapılırken arayıp sorarlar şuraya atıyoruz istiyomusunuz diye