Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kurum müdürüne destek

Tepki Skoru
0
Sevgili müdürlerimiz...
şu anda yeni açılan özel bir anaokulunda çalışmaktayım. kurum müdürümüz emekli bir ilk okul öğretmeni.
okulda bulundurulması gereken dosya ve evraklar hakkında tam bir fikir sahibi değil. hangi evrak ve dosyaları bulundurmamız gerekiyor.
kayıt esnasında veliden hangi belgeler istenecek?
müfettişler denetimlerde hangi dosyaları denetliyor?
bilgilendirirseniz çok sevinirim
saygılar.

Tepki Skoru
0
hocam kurumunuz özel olduğu için nereye bağlıysanız milli eğitim veya sosyal hizmetler oraya sorun bilgilendirrler sizi, öğrenciler için kütük defteri kayıt formları, faturalar,gelen giden evrak,personel dosyaları,vs vs bunların yanı sıra birkaç evrak ve dosyada var dedğim gibi sormanız daha aydınlatıcı olucaktır sizin için...

Tepki Skoru
0
haklısınız hocam ama ne mümkün ilçede yeni bir ilçe özel kurumlar bölümünde bir kişi var oda doğru düzgün birşey söyliyemiyor. :(

Tepki Skoru
0
Özel eğitim kurumlarıda Milli Eğitim Bakanlığına bağlı normal okul öncesi eğitim kurumlarında tutulan defter ve dosyaları tutmanız gerek ayrıca özel eğitim kurumları yönetmeliğinde belirtilen defterlerde ekstradan tutulmaşı ilgili yönetmeliği inceleminzi tavsiye ederim

Tepki Skoru
0
hocam bende bu yıl bir anaokulunda müdür vekilliği yapıyorum. ilk başlarda bende çok zorlandım çünkü hiçbir şey bilmeden kuruma müdür oldum. benim tavsiyem öncelikle yönetmeliği okumanızdır. çünkü en aydınlatıcı bilgiyi ordan bulabilirsiniz. ama şimdilik size gelenve giden evrak defteri, öğretmenler kurulu karar defteri, devam devamsizlık defteri, nöbet defteri, faturaların işlendiği muhasebe defteri, okul aile birliği için muhasebe defteri ve karar defteri,.. defterlerden aklıma gelen şimdilik bunlar.
gelelim dosyalara. öncelikle her personel için özlük dosyalarının olması gerekir. sonra öğrencilerin kayıt evraklarının koyulacağı bir dosya, doğrudan temin dosyaları, fatura dosyası, brifing dosyası, tif dosyası, devam takip dosyası, banka dekontları dosyası, toplantı tutanakları dosyası,... şimdilik hatıralayabildiklerim bunlar hocam
umarım işinize yarar

Tepki Skoru
0
Çok karışık nasıl çıkacağız işin içinden bakalım:(( denetimlerde nelere dikkat ediyorlar?
özel anaokulları ne kadar süre denetliyorlar bilginiz var mı acaba?

Tepki Skoru
0
Okulöncesi eğitim kurumları yönetmeliği son sayfa da tüm evraklar var yönetmeliği indir yönetmleiğe göre hareket et kafan rahat etsin :))

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle