Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kurucu müdür olmak

Tepki Skoru
0
Sayın hocam,
4 yıllık okulöncesi öğretmenliği mezunuyum.Açıköğretim fakültesinde okuduğumdan okurken usta öğretici olarak 7 yıl anaokulu öğretmenliği yaptım devlet anaokulunda. Ardından M.E.B. bağlı özel bir anaokulunda 2 yıl kadar öğretmen olarak çalıştım ve stajerliğimi kaldırdım.Stajerliğim kalktı ve asaletimi aldım. Stajerliğim kalktıktan sonra Asil öğretmen olarak yine M.E.B. bağlı kolej anaokulunda 6 ay kadar çalıştım. Müdür olabilmek için 2 yıl çalışmak gerekiyor ancak stajerlik öncesi çalıştıklarım sayılıyormu. Şimdi ise kendi anaokulumu açmak istiyorum ancak Kurucu müdür olabiliyormuyum. Yoksa müdür olarak başkasımı görev almak zorunda. Eğer kurucu müdür olamıyor sadece kurucu olabiliyorsam kendi okulumda 2 yıllık çalışma mecburiyetini yapabilirmiyim kurucu olarak gözükürken yani kurucu - öğretmen gibi.
Teşekkür ederim.

Tepki Skoru
3
müdür olabilmek için diplomanızı aldıktan sonra 2 yıl çalışmış olmanız gerekiyor meb baglı özel okullarda,sosyal hizmetlerde müdür olunuyordu fakat şimdi o kanunda değişti maalesef... Diğer arkadasların bilgisi varsa yorum yazarlar.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle