Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

KUPA ALDIM

Tepki Skoru
0
ARKADAŞLAR ÇOCUKLAR SINIFI TOPLUYORLARDI BENDE YERDE UFAK BİRŞEYLER VARMI DİYE BAKIYORDUM ACAYİP TİTİZİM BU KONUDA SINIFIN TOPLULUĞU VE TEMİZLİĞİ KONUSUNDA NEYSE BENDE YERDE Bİ TANE LEGO BULDUM VE UZAKTA OLAN SEPETE ATTIM ATMAMLA BASKET OLDU SEPETİN YANINDA OLAN SINIFIMIN BİRAZ HAŞARI ÖĞRENCİSİ AĞZI AÇIK KALDI TABİİ BENİMDE NASIL İSABET ETTİ ANLAMADIM KOŞARAK GELDİ YANIMA SINIFTAN BAŞKA BİR BÜYÜK LEGO ALMIŞ CANIM ÖĞRETMENİM SEN OBASKETLE BU KUPAYI ALMAYA HAK KAZANDIN DEDİ VE ÖPTÜ LEGOYU UZATTI ÖYLE KOMİKTİKİ SINIFTAKİ HERKEZE BASKET ATTIĞMI SÖYLÜYOR BİRDE EVE GİDİP ANLATMIŞ ŞİMDİDE SÜREKLİ BANA LEGO VERİP TEKRAR BASKET ATMAMI BEKLİYOR ATAMAYINCA OLSUN SONRA ATARSIN HER ZAMAN KAZANILMAZ DİYOR.

Tepki Skoru
0
süper ya.. yakalanmışsın öğretmenim.. artık hep atman gerekecek.. bu arada ben de tebrik ederim basket için..:)

Tepki Skoru
0
Çok süper bende artık çalışmak istiyorum :):):) Tebrik ederim bende bu arada bu da benden :36_3_12::36_3_12:

Tepki Skoru
0
ya ben bayılıyorum çocukların doğallığına.ben de bi keresinde kağıtları buruşturdum çöpe atarken yakalandım.ıskaladım. bir öğrencim gitti kağıdı aldı.yakınından attı isabet ettirdi öğretmenim sen üzülme senin yerine ben attım dedi.anılar çok hoş paylaşım için teşekkürler. =)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle