P Prenses_sese Katılım 25 Eyl 2008 Mesajlar 12 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 32 16 Ara 2008 #1 ArkadasLar Kum haVuzunun Onemı Nedır.?? ßununLa ıLqıLı ßı ßıLqısı oLan Lutfen Yardım eTsın..!
H hulyadkarabulut Katılım 27 Haz 2006 Mesajlar 448 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 43 17 Ara 2008 #2 almanyayla ilgili yazıları okudum da ayynen öyle.. (ahhh sakın AVRUPAyı gözünüzde büyütmeyin, mükemmel ve erişilmez sanmayın!!!) bende gittim geçen ay ab projesiyle.. keşke herkes gidebilse.. bu arada gittiğim okulda da kum havuzu yoktu, heryer orman zaten.. kum havuzu sınıf içindeki hamurun bi versiyonu bence , özgün ürünler ayrıca doldurma boşaltma etkinlikleri...bi de toprakla temas olabilir...
almanyayla ilgili yazıları okudum da ayynen öyle.. (ahhh sakın AVRUPAyı gözünüzde büyütmeyin, mükemmel ve erişilmez sanmayın!!!) bende gittim geçen ay ab projesiyle.. keşke herkes gidebilse.. bu arada gittiğim okulda da kum havuzu yoktu, heryer orman zaten.. kum havuzu sınıf içindeki hamurun bi versiyonu bence , özgün ürünler ayrıca doldurma boşaltma etkinlikleri...bi de toprakla temas olabilir...
K kbiber Katılım 29 Mar 2009 Mesajlar 1 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 46 29 Mar 2009 #3 sevgili arkadaşlar almanyada okulöncesi eğitime ilişkin elinde döküman olan arkadaşlar varsa doktora ödevim için pyalaşırlarsa çok memnun olurum. mail adresim..........................
sevgili arkadaşlar almanyada okulöncesi eğitime ilişkin elinde döküman olan arkadaşlar varsa doktora ödevim için pyalaşırlarsa çok memnun olurum. mail adresim..........................