Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

KULLANICI ADLARIMIZ NEDEN TÜRKÇE DEĞİL?

Tepki Skoru
0
ARKADAŞLAR AMACIM POLEMİKÇIKARMAK DEĞİL AMA ŞÖYLE BİR BAKTIM DA ÇOĞUMUZUN KULLANICI ADI TÜRKÇE DEĞİL.BİRER EĞİTİMCİ OLARAK İLK ÖNCE BİZLERİN SAHİP ÇIKMASI GEREKİYOR GÜZEL DİLİMİZE DİYE DÜŞÜNÜYORUM.NERDEN BAŞLASAK KARDIR,ÖYLE DEĞİL Mİ?SİZ DEĞERLİ ARKADAŞLARIMIN DA BU KONUDAKİ DÜŞÜNCELERİNİ MERAK EDİYORUM.SAYGILARIMLA:36_3_12:

Tepki Skoru
0
çok haklısın esmacım.türkçeyi kullanma konusunda en hassas kişiler bizler olmalıyız.ben de üye olurken çok düşünmüştüm acaba isim olarak ne kullansam diye.baktım en güzeli adım ve soyadım.(Sevil Nas.)
duyarlılığn için teşekkürler.

Tepki Skoru
0
BİR ÇOK FORUMDADA TURKCE NICK ALMAYANLARIN UYELIGI IPTAL OLUYORMUS DIYORLAR AMA BEN NICKIMDEN MEMNUNUM SONUNA KADAR TURKCE OLUCAKK

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Sadece forumda adlarımız neden türkçe değil konusu etrafında konuşulursa sevinirim.

Tepki Skoru
0
Türkçe yi önemek ve korumak çok güzel. Bu tepkiyi veren arkadaşlarada canı gönülden teşekkürler.

BİR ÇOK FORUMDADA TURKCE NICK ALMAYANLARIN UYELIGI IPTAL OLUYORMUS DIYORLAR AMA BEN NICKIMDEN MEMNUNUM SONUNA KADAR TURKCE OLUCAKK

tatlı-tokatlı arkadaşım sonuna kadar türkçe diyorsun ama nick kelimesinide kullanıyorsun.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar Türkçe'ye destek veriyorum. Ama adım sadece takma adım Abuk sabuk zira yabancı da sayılmaz. Her yerde Türkçe evet sonuna kadar.

Tepki Skoru
0
duyarlılığınızdan dolayı teşekkürler arkadaşlar.birer eğitimci olarak çok görev düşüyor bizlere..

Tepki Skoru
0
Esma öğretmenim, Bu Güzel Uyari Ve Hatirlatmandan Dolayi Teşekkür Ederim. Bizim Dilimiz Bizi Anlatmaya, Düşüncelerimizi Ifade Etmeye Fazlasiyla Yeter. Yüz ülkeden çocuklar Geldi, Türkçe Konuşmak Için. Bize Yakişir Mi Farkli Dilde Kendimizi Isimlendirmek?

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle